פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר עדיין האם זה לא חום גבוה?האם זה נכון שזה מקצר את חיי המעבד והאם ידוע בכמה?שמתי לב שזה גם העלה את הוולטז של המעבד , ללא OC זה החיה באיזור 1.26 לערך עכשיו זה על 1.355Vהעניין הוא שאני לא העליתי את הוולטז זה עלה לבד , אני אמור לנעול אותו?האם זה מסוכן?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים עם לוח Gigabyte 965P DS3 ואותו מעבד הייתה לי אותה בעיה... קריאת הטמפרטורה של הלוחות שגויה ב100אחוז. הלוח הראה שהמעבד במנוחה על 70 מעלות כאשר הייתי על 2.8GHZ ולמרות זאת ההיטסינק היה פושר.. מה שאומר שהמעבד חייב להיות על 40 מעלות-45 מ-ק-ס-י-מ-ו-ם! אין לך מה לדאוג.. תמשיך עם האוברקלוק.. אם תהיה בעיה המעבד ידע להאיט את עצמו לבד(ותאמין לי שאתה תדע מתי שהוא מאיט את עצמו..) לי גם שעליתי ל3GHZ וגם יותר הוא לא האיט והמשיך להראות 80 מעלות במאמץ...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה לא גבוה זה סבירמה שיכול לקצר את החיים של המעבד או להרוס זה מתח גבוה מידיאו טמפ' מטורפותלצורך העיניין גם 70 מעלות לא יהרסו אותו (למרות שזה כבר מתחיל להיות גבוה מדי)בקיצור תקשיב ל stingeR ,אין לך מה לדאוג לגבי טמפ כי הבאס המקסימלי שתגיע עליו יהי בסביבות 333והוא לא מתחיל לדגדג את לא המעבד ולא את הלוח
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אוקיי אז ככהאני כרגע ב 232 FSB רץ במהירות 2.3 GHZ , אוורסט מראה טמפ מטורפות 62 לוח מעבד 73 בעומסלמה זה מעלה לי גם את ה VCORE של המעבד כרגע עומד על 1.37V במקור זה 1.28V.ה VCORE של המעבד משתנה לבד?איך מורידים והאם כדאי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.