עבור לתוכן

מה אתם מציעים לי לשפר.. בתקציב של 1000-1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אז מה השיפור המלא שאתה עושה/ מה כל החלקים שאתה קונה בסוף?

• תגובות 51
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני אקנה השבוע (מיד אחרי יום כיפור) את הזכרונות, ואת הכרטיס מסך עוד מעט.. לא יוצא ממש עם התקציב... בסוף הייתי צריך לבזבז קצת כסף על משו אחר (אין טעם לפרט, לא קשור למחשב חח) אז כשיהיה לי מספיק כסף אני אקנה את ה7900GS שאני חושב שגם יספיק לי לשנה, ואז יהיה לי מחשב יחסית טוב לשנה הקרובה. נכון? ::)

פורסם

כן בהחלט :yelclap: (אתעלם לגבי הנושא של אי שינוי הספק )

תתחדש! וצום קל (אם אתה צם)

פורסם
  • מחבר

תודה ;D אני מאחל גם לך צום קל (אם אתה גם צם, אני עוד לא החלטתי סופית חח) ולגבי הספק אני אחליט כשאהיה יותר קרוב לקניית כרטיס המסך ;)

פורסם

קודם כל, קח שני סטיקים של 256Mb, זו לא שאלה בכלל. אין טעם לפרט, הסיבות שנאמרו מעליי מספיקות.

שנית, לקראת החורף הממשמש ובא, חסוך עוד קצת כסף ותחליף ספק. אתה לא רוצה שעליית מתח פתאומית בגלל סופת ברקים תשרוף לך חצי או את כל הציוד החדש שאתה קונה.

לסיום, תתחדש.

פורסם

אני אקנה השבוע (מיד אחרי יום כיפור) את הזכרונות, ואת הכרטיס מסך עוד מעט.. לא יוצא ממש עם התקציב... בסוף הייתי צריך לבזבז קצת כסף על משו אחר (אין טעם לפרט, לא קשור למחשב חח) אז כשיהיה לי מספיק כסף אני אקנה את ה7900GS שאני חושב שגם יספיק לי לשנה, ואז יהיה לי מחשב יחסית טוב לשנה הקרובה. נכון? ::)

תוכל לחסוך עוד קצת כסף אם תקנה זכרונות יד שניה ואז אולי תוכל לקנות גם ספק כוח חדש או יד שניה

פורסם
  • מחבר

סבבה, כנראה שזה מה שאני אעשה. ולסיום תודה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים