עבור לתוכן

מה אתם מציעים לי לשפר.. בתקציב של 1000-1500 שקל

Featured Replies

פורסם

למה אתם כל כך בוטחים בספקים ג'נריים, במיוחד עם כרטיסים כאלה, הם לא זוללי חשמל גדולים אבל בכל זאת

ממש לא בטוח שהספק יחזיק את 7600 או ה 7900 וגם אם יחזיק אז הוא יכול לעשות הרבה בעיות

אם הספק לא יחזיק, או יעשה בעיות הוא יכול להישרף בעצמו ולשרוף איתו גם עוד כמה חלקים

אם אפשר אז למה לא לקחת ישר ספק נורמלי ולישון בשקט

אני מציע לך:

אם אתה יכול תקציב של 1760 אז:

7900GS 1200

512MB 300

FSP 350W 24pin SATA 12cm/HEC 400TRT

אם 1500

900 7600GT

512MB 300

FSP 350W 24pin SATA 12cm/HEC 400TRT

( מחירי הכרטיס והזיכרון לפי פנדס)

• תגובות 51
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב יש על מה לחשוב... ולמה אתה מתכוון "לא יחזיק"? הכרטיס ישרף או משו?

פורסם

לא יחזיק ,הכוונה העומס על הספק יהיה גדול יותר ממה שהוא מסוגל להחזיק לזמן ממושך

מינסיון עם ספקים ג'נריים גם אם אין עומס מלא הוא יכול פשוט להישרף לשרוף עוד איתו ( כך היה עם SPIRE III 500W), לשרוף זה לרוב אומר לתת מתח גבוה מדי למשל ואז הכרטיס/מעבד,.. נשרף

בהרבה מהמקרים אם הספק לא מחזיק , הכרטיס מסך יגיד שהוא לא מקבל מספיק חשמל ויעבוד חלש מהרגיל(בגלל הורדת מהירות זיכרון והליבה)

ואז צריך לקנות ספק חזק יותר-כאשר אפשר היה לקנות מההתחלה ספק נורמלי

אבל ככה לא תמיד

כמו שכבר אמרו הרבה פעמים: עם ספק ג'נרי אתה לוקח סיכונים

הכל לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אממ הבנתי, תודה על האזהרה.. עשיתי חיפוש בפנדה ובזאפ למאוורר הזה שרשמת שם מקודם וזה לא מוצא אותו.. אולי עשית טעות כתיב או משו.. :nixweiss:

* תיקון קטן.. מצאתי את הHEC אבל הFSP הזה לא קיים בכלל..

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 fsp

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 hec

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450

גם ה HEC 400ART יחזיק די בקלות, אבל הוא לא משתלם כאשר יש בתוספת 35 ש"ח ספק הרבה יותר חזק ממנו ה TRT

"ובזאפ למאוורר הזה שרשמת "

זהו ספק לא מאוורר

פורסם

או שתקנה עוד 2 סטיקים של 256MB או שתמכור את שלך ותקנה שני סטיקים של 512MB (עדיף).

בכל אופן מרבית הסיכויים שהמחשב לא ידלק לך בכלל עם 3 סטיקים.

פורסם
  • מחבר

לא יחזיק?! אף אחד לא אמר כלום בקשר לזה מקודם... מה שני סטיקים 256*2 ועוד סטיק 512 לא יעבדו?.. נשמע לי מוזר..

ועוד שאלה, עדיף לי לקנות של TWINMOS כמו שעכשיו יש לי או עדיף להוסיף של KINGSTON? יש ביניהם הבדל מחיר די משמעותי.. 70 שקל בKSP..

פורסם
  • מחבר

מצטער על דאבלפוסט הייתה לי בעיה בדפדפן..

פורסם

"לא יחזיק?! אף אחד לא אמר כלום בקשר לזה מקודם"

בקשר למה אתה אומר את זה?

"מה שני סטיקים 256*2 ועוד סטיק 512 לא יעבדו?.. נשמע לי מוזר.."

יש מעבדים/לוחות אם שלא עובדים טוב עם 3 סטיקים של זיכרון

"ועוד שאלה, עדיף לי לקנות של TWINMOS כמו שעכשיו יש לי או עדיף להוסיף של KINGSTON? יש ביניהם הבדל מחיר די משמעותי.. 70 שקל בKSP"

תקנה את הזול מבינהם

פורסם
  • מחבר

או שתקנה עוד 2 סטיקים של 256MB או שתמכור את שלך ותקנה שני סטיקים של 512MB (עדיף).

בכל אופן מרבית הסיכויים שהמחשב לא ידלק לך בכלל עם 3 סטיקים.

אמרתי את זה בהקשר למשפט הזה...

טוב אז איך אני בודק אם המחשב שלי תומך או לא?.. כי אני לא רוצה לבזבז 300 שקל ואז להידפק..

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר הלכתי לחנות, ואמרו לי שם ששני סטיקים של 256 עובדים יותר טוב מאשר שני סטיקים של 256 ואחד 512, אמרו לי שעדיף כבר לא לשים 512 בכלל או לשים עוד 2*256 כדי שזה יהיה דואל צ'אנל אחרת אני פשוט לא אשיג שיפור בכלל. זה נכון?

פורסם

אם הלוח אם יעבוד עם 3 סטיקים

אז:

הוספת עוד 512 מגה יתן הרבה יותר שיפור,( ויתן שיפור ועוד איך) מאשר שהזכרונות יעבדו בדואל או לא, במיוחד עם מעבד AMD

במקומך שלא בטוח האם הלוח יעבוד עם 3 סטיקים, היתי קונה עוד 2 של 256

(גם אני לא יודע האם הלוח יעבוד עם 3 סטיקים, קראתי את החוברת של הלוח אם ואין שם שום אזכור לגבי עבודה עם 3 סטיקים, לא מוזכרת שם גם האפשרות לעבוד עם 3סטיקים).

אולי TomeRatz יודע, שהזכיר את הנושא של 3 סטיקים

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני מקווה שאולי הוא יגיב פה לגבי זה... ובינתיים עוד שאלה, אם אני אשים עכשיו שני סטיקים 256 זה יגמור לי את כל הסלוטים, אני משער ש1 גיגה זיכרון יספיק לי לשנה הקרובה, ואני חושב שעוד שנה כבר יהיה DDR3 ואולי אפילו משו יותר טוב וDDR400 כבר יהיה נידח ולא ניתן להשגה(או שיקר בטירוף), אז אני אצתרף להחליף לוח אם ומעבד כנראה, אז השאלה האם זה ישנה לי שאני אגמור את כל הסלוטים? זה יספיק לי לכמה זמן 1 גיגה זכרון? האם יהיה DDR400 בעוד שנה?

פורסם

האם יהיה DDR400 בעוד שנה כנראה שכן, אבל כפי שאמרת יהיה קשה להשגה

גם אם לא תמלא את כל הסלוטים, כאשר תשדרג את המחשב פעם הבא , אתה כבר תקנה מעבד חדש(2,4..ליבות), לוח אם אחר, כרטיס DX10 כנראה

כך שכיום זה לא משנה האם תמלא את כל הסלוטים, כי זה לא יהיה יתן לך שום שיפור בעתיד אם תוסיף עוד סטיק זיכרון

עוד שנה כנראה יהיה את ה DDR3 אבל לא בטוח שום דבר, DDR4 בטוח שלא יהיה בעוד שנה

1 ג'יגה יספיק לך בהחלט לשנה , ויסטה רץ על זה חלק, וזה גם מספיק לכל משחק

כך עוד 2*256 , ותהנה גם מג'יגה(ביחד) וגם מהדואל צ'נל

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז אין טעם להתווכח ולחקור, אני פשוט אלך על עוד 256*2 ואחסוך לעצמי כאב ראש לשנה הקרובה (אני מקווה) :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים