עבור לתוכן

מפרט-בעיקר פוטושופ 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

את ה "פרוצדורה" אתה אפילו יכול לעשות לבד - לא מסובך - יש מדריכים פה בפורום - אני עשיתי את זה לבד

אבל, תגיד להם בחנות שאתה מתעקש על כך והם יעשו את זה בעצמם... אם הם יגידו שלא, או שהם לא יודעים איך לעשות את זה, אז אתה יכול לקנות במקומות אחרים

(אני לא מאמין שהם יפסידו לקוח בגלל זה, ואם הם לא יודעים לעשות דבר כזה, לא הייתי קונה מחשב אצלם)

בכך אופן, מדובר במאווררים של המארז - בדרך כלל יש שניים - אחד מקדימה מכניס אוויר קר ואחד מאחורה שמוציא אוויר חם

(אם המארז לא מגיע בתצורה כזאת, שווה לבקש שיהיה כמו שתיארתי - מאוורר 12" עולה 20 שקל)

פורסם
  • מחבר

איזה מה HEC אתם ממליצים?

פורסם

?HEC Compucase CI-6A21

פורסם

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=600

בsky זה 6A19. אין 21.

לדעתי אתה קצת נסחף כשאתה מציע לו לא לקנות משם בגלל כזה דבר טפשי אפילו שזה רעיון טוב.

סה"כ צריך לקחת את הדברי בפרופורציה קצת, המארז כשלעצמו שקט אז כל העניין הזה קצת נופח.

ועוד הערה אחרונה לפותח הת'רד. להאטה של המאווררים יש גם חסרונות, לדוגמא אם תאמץ את המחשב עם יישומים כבדים או ריבוי משימות הוא יתחמם יתר על המידה כי המאווררים יפעלו ביותר איטיות... לכן לדעתי במרה הזה זה לא מומלץ כי שוב, המארז בין כה שקט איך שהוא ולדעתי אין לך פרופוריה נכונה לגבי זה בגלל המחשה הקיים שלך.

פורסם
  • מחבר

מה היתרונות של ה 21? כדאי לקנות אותו במקום אחר ולהביא להם או שזה לא שווה את המאמץ?

מה לגבי זה: מארז Compucase 6AR6-2F Silver/Black 300w ?

פורסם

ה - 21 שקט, יש לחבר שלי

לגבי ההמלצה שלי לא לקנות מהחנות - אני לא המלצתי כזה דבר, מה גם שאני לא מאמין שהם יתנגדו

גם לדעתי לא צריך להחליש את המאווררים במארז הנ"ל - הוא די שקט

במארז שאני קניתי הייתי חייב להחליש..

עכשיו לגבי הקור - זה שטויות כי אם אצלי הכל מוחלש ואין לי בעיה של טמפרטורות... אז בטח שאצלו לא יהיו בעיות

(המעבד שלי 40 מעלות ומטה, הכ.מסך שלי 55 עד 65 במאמץ)

ככה שאין מה לחשוש מלהחליש את המאווררים

זה מאוד משפר את עניין הרעש

פורסם

כל הקומפיוקייסים למיניהם שקטים ולמספר אין חשיבות מיוחדת, כלומר אין קשר בין גובה המספר לאיכות שלו, לדוגמא ה19 לא פחות טוב מה21 ואולי יותר, אבל לא בצורה משמעותית לכאן או לכאן, והמארז שהצעת לא מומלץ כי הוא MICRO ATX.

לגבי החלשת המאווררים, הנסיון שלך עם זה היה טוב וכנראה שגם לו לא יהיו בעיות אבל לי כבר יצא לראות מקרים כאלה שגם נגמרו פחות טוב אז הרגשתי שזו חובתי לציין אתזה. כל השאר כבר לשיקולו של פותח הת'רד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם מעומק הלב!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים