פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הטוב ביותר זה לדעת מה הלוח אם והמעבד.יש מעבדים שלא תוכל להעלות את המחשב עם 3 סטיקים(939) ויש שכן.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים האיבוד ביצועים גדול מדיאו שתוסיף עוד שני סטיקים או שתשים שניים במקום מה שיש לך כרגע
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר האיבוד ביצועים גדול מדיאו שתוסיף עוד שני סטיקים או שתשים שניים במקום מה שיש לך כרגעאיבוד ביצועים גדול מדי הכוונה היא אם אני אוסיף רק סטיק אחד של 512 במקום שניים של 256? ולכמה אתה ממליץ להרחיב? ל1 ג'יגה כולל יספיק אני חושב, לא?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר נגיד והיה לי תקציב בלתי מוגבל מה זה היה עוזר לי אם הייתי מרחיב זיכרון ל8 ג'יגה נגיד... השאלה היא למה להרחיב יותר מ1 ג'יגה?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר למה ציניות למה, הרסה לנו את החיים חח סתם, אני משתמש ביתי סה"כ גלישה באינטרנט, משחקים לעיתים רחוקות, אבל יש תוכנות שפועלות ברקע, אימיול, ביטורנט,אייסיקיו, מסנג'ר, ולפעמים קידודים של DVDR , לא משהו רציני.... בשביל זה צריך יותר מג'יגה זיכרון?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים והווינדוס ויסטה בקרובככה שאם משדרגים כבר עדיף לעלות לדעתי לשני גיגה לא חייב הכי מהירים או יקרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.