עבור לתוכן

מחשב חדש כאשר לוח האם קיים, תקציב עד 3000 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה,

יש לי שאלה. קיבלתי מחבר לוח אם במתנה, מדובר בלוח אם לא מהדור הכי חדש, אבל הלוח עצמו חדש לגמרי, סגור, כל החלקים עדיין בניילון המקורי וכו'. תכננתי ללא קשר לרכוש מחשב חדש אך המצאו של לוח אם בידי משנה את התוכניות שלי. אני רוצה לנסות לנצל את לוח האם שבידי כדי לחסוך כסף, ורציתי עיצה בקשר למפרט המחשב.

אז ראשית, לוח האם שבידי הוא של MSI מדגם: PM8M2-V, ולפי מה שרשום עליו ומה שרשום באתר הוא תומך בערכת השבבים

LGA 775 של אינטל ובמעבדי פנטיום 4. הוא לא תומך בפנטיום D וברור שלא בקונרו. המעבדים הכי חדשים שנתמכים על ידי

לוח האם הם פנטיום 4 מסדרה 6 ( 630-670 ) עם FSB 800, זיכרון מטמון 2 מגה ותמיכה ב - 64 ביט. כמו כן לוח האם תומך

בזכרונות DDR בלבד ולא DDR2.

המחשב הספציפי שאני רוצה להרכיב צריך להיות:

1. Vista Ready ( ולא סתם Vista Capable ).

2. חצי תקציבי - זול, אך שישמור על רמת ביצועים סבירה, כלומר לא סלרון !! ( הייתי מעדיף לא לעבור את גבול 3000 השקלים ).

3. מיועד בעיקר לאינטרנט, שימוש כבד באופיס, קצת מולטימדיה וצפייה קלה בוידאו, קצת תוכנות סטטיסטיות ותכנות קל.

4. רצוי מסך דק והכרחי צורב DVD, כונן דיסקטים ומארז נורמלי, לעבודה, לא מארז מעוצב של גיימרים, אלא מארז לעבודה, עם USB קדמי

ואחורי, שיהיה נוח.

אני חשבתי על מעבד פנטיום 4 650, עם 1 ג'יגה של זיכרון DDR 400 וכרטיס מסך לא onboard, אולם לא משהו לגיימרים, אלא

כרטיס טוב וזול שיתאים לכל צרכי ה - vista, זה כבר יספיק לשאר השימושים.

מה דעתכם ?

המון תודה !!!

;)

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף שרציתי לשאול זה אם אני אקח מעבד במהירות 3.2 במקום 3.4 זה ישפיע על חימום המחשב ?

פורסם

תמכור את הלוח. ותחכה שיהיה לך עוד קצת כסף ותקנה את זה

http://hwzone.co.il/specslist/view/50/

או שתווטר על המסך הדק ותקח את המפרט ההוא עם מסך רגיל

כמה הלוח הזה לדעתך עולה\שווה?? לא שווה לך. אתה מגביל את עצמך ללוח הזה בכדי לחסוך עלות לוח ובזה הורג את שאר המפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים