פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים קיבלתי מחשב נייד מחו"ל ומעוניין להוסיף עברית למקלדת. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מקום אמין באזור ת"אתודה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מה רע במדבקות....?.. ;Dמאיפה אפשר לקנות מדבקות? אני כנראה קונה לפטופ מטיוואן...יש אנגלית אבל יש גם סינית ואני צריך מדבקות לחסות את הסינית...ד"א...אפשר להוריד את הסינית איכשהוא?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מאיפה אפשר לקנות מדבקות? אני כנראה קונה לפטופ מטיוואן...יש אנגלית אבל יש גם סינית ואני צריך מדבקות לחסות את הסינית...ד"א...אפשר להוריד את הסינית איכשהוא?תקח טיפקס ותמחוק חחח תבקש שיעשו לך את העברית על הסינית(או הטיוונית או מה שזה לא יהיה)
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים :lol: וואי זה ת'ראד הזוי ... תראה ,אפשר לשים טיפקס אבל זה קצת מסוכן כי אז אם אתה בטעות תשכח ממנו ותסגור את המסך יהייה לך קשה לנקות אותו בלי לשרוט אותו , ושניינו יודעים שמסכים של ניידים רגישים לשריטות... וגם חברים שלך יצחקו מזה ... הרעיון שכן טוב שראיתי פה זה לשים אותיות עבריות על הג'יבריש , או פשוט כמו מקלדת של מחשב כף-יד לעשות מקלדת על המסך
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים לא, צריך את החלק הספציפי המתאים.בד"כ אפשר למצוא ב-ebay או באתרים המתמחים בחלקי חילוף לנייד.אני מניח שאפשר לעשות גם במעבדות מורשות בארץ, אך זה יצא יקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.