עבור לתוכן

W:ET עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [=

יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו.

בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו:

CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz

Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram

Ram: 1G

אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות.

אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט.

זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד שבמחשב הקודם שלי, שהיה בהחלט חלש מאוד המשחק עבד מצויין.

לפי דעתי זה קשור לCPU, כי דבר ראשון בכל משחק אני צריך להכנס למנהל המשימות וידנית לשנות שהתהליך של המשחק יעבוד על שני המעבדים ולא רק על אחד (שאגב אשמח לדעת איך לשנות שזה אוטומתית ישנה את זה ל2). דבר שני, ערכתי בדיקת Benchmark למחשב, בעזרת תוכנת Futremark 3d mark, בבדיקת הכרטיס מסך הלך מצויין, אבל בבדיקת הCPU היו מצבים שהמחשב נתקע, והבדיקה עבדה על 1 FPS. דבר שמחזק את העובדה שלפי דעתי הבעיה במעבד.

זאת היא בערך הבעיה העיקרית שלי.

דבר שני, יש מצבים במשחק, שהFPS שלי יורד מ125, המקסימום שהצבתי לו, שזה לפי דעתי מוזר מאוד בהתחשב במערכת שלי והעובדה שהמשחק יצא לפני 3 שנים.

כמו שכן שאני משתמש בפקודה שמפעילה vsync הFPS לא יכול לעלות מעבר ל83. בהתחשב בזה שהיו מחשבים ישנים יותר שהצליחו להשתמש בפקודה ולהפיק FPS גבוה יותר, זה נראה לי מאוד מוזר בהתחשב במערכת שלי.

אשמח לעזרה [= ומצטער על החפירה הקלה.

תודה,

R)X(Z

(אגב, אם זה באמת המקום הלא מתאים, אנא תעבירו לפורום חומרה או לפורום המתאים תודה [= )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים