פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמיאיזה כבלים אני צריך וכדומה...הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים סליחה, טעות שלי, התכוונתי לכבל VGA. וסאונד תצטרך לחבר רמקולים שלא קשורים לטלוויזיה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים הרמקולים של הטלוויזיה לא יעבדו משום שהחיבור VGA בטלוויזיה זה ערוץ נפרד רק לחיבור המחשב ואין לו שום חיבור סאונד.אז לפני שאתה קובע שהם יעבדו תבדוק על מה אתה מדבר.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר באמת תיארתי לעצמי שהם לא יעבדו...יופי שזה כבל VGA... אני פשוט אקח מהמסך שלי...ותגידו... אם אני מחבר כבל MINI PL ל-MINI PL מהמחשב לטלווזיה זה לא יעבוד?אין איזשהו חיבור כדי שאוכל לשמוע את הסאונד של המחשב בטלוויזיה?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר אין שום אפשרות כזאת?לא יכול להיות שאתה לא יכול לשמוע את הסאונד של המחשב בטלווזיה...
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אתה צודק טעות שלי, אצלי המערכת מחוברת לכניסת AUDIO שבטלויזיה וככה אני שומע ...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר האם אתה יכול להסביר לאיזה כניסת אודיו בטלווזיה אתה מחבר את המחשב?כאילו איזה כבל מהמחשב לטלווזיה צריך?אני ממש רוצה שישמעו...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אתה לא יכול לחבר את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה משום שהערוץ של ה-VGA הוא ערוץ וידאו בלבד. אתה צריך לחבר את המחשב לרמקולים נפרדים שלא קשורים לטלוויזיה.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אם יש לטלוויזיה כניסת HDMI אז אתה יכול לשמוע את האודיו דרך הטלוויזיה.אם אין לך יציאת HDMI מהמחשב אז אתה צריך מתאם שמצד אחד נכנס VGA/DVI + RCA ונותן יציאת HDMI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.