פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אני מתלבט נואשות בין ה - DiamondMax 10 250GB Maxtor SATA II ל - MaXLine III 250GB Maxtor שהוא SATA Iמה תכלס החסרונות של I על פני II ומה זה ימנע ממני בפועל ?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מהירות..זה הכל...נדמה לי שSATA 2 מהיר בערך פי 3 (תאורתית לפחות)..אני זוכר שקראתי מאמר שסיכם בזה שהוא אמר שSATA 2 זה בגדר המלצה..לא בגדר חובה..אבל היום זה כבר סטנדרט..למה שתיקח SATA1....
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הSATA2 מהיר פי 2 מהSATA1....אבל תיאורתית ההבדל ביניהם לא קיים ואפילו לא רחוק מהIDE המתיישן....אז השיקולים שלך צריכים להיות המחיר והאחריות...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אחי, לא ממש הבנתי אותך, ה - SATA II מהיר פי 2 אך לא קיים הבדל בניהם ?!?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים החיבור עצמו של SATA II מאפשר העברת נתונים במהירות גדולה פי 2, אבל המציאות המהירות מוגבל ע"י ההרד דיסק עצמו ולכן אין הבדל בין SATA I/II
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים היייתי רוצה לשאול את פותח הת'רד מאיפה המידע לגבי זה שהMAXLINE III של מקסטור בממשק SATAמגיע עם SATA-I ולא SATA-II?! ???כי אצלי יש MAXLINE המדובר, ועליו רשום SATA -II(רשומה המהירות של הSATA-II ולא של הSATA-I)ולגבי ההבדלי ביצועים, הם די אפסיים בין כונן SATA לSATA2 כיוון שהכוננים מוגבלים מכאנית באופן שווה, בדומה הבדל הזעןם בין ATA100 לATA133שנובע מכך שמהירות הקריאה/כתיבה בכונן סטנדרטי בקושי מנצלת את הATA100יש מבין?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר כן, עכשיו הבנתי תודה !המידע מפה :http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=371126אם יש לך משהו לחדש לי לגביו אשמח לשמוע ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.