פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב.לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולקל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים לא לVOD זה לא HOT זה נקרא (VOB (Video Objectואפשר לצרוב סרטים ל DVD לאחר שערכת אותם בPremiere של Adobe ...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר לא לVOD זה לא HOT זה נקרא (VOB (Video Objectואפשר לצרוב סרטים ל DVD לאחר שערכת אותם בPremiere של Adobe ... כן חחחח, התבלבלתי..בכל מקרה, אני מחפש תכנה שיכולה גם לערוך את ה-DVD וגםלצרוב, התכנה שציינת יכולה לעשות את שניהם?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני עובד עם PINNACLE INSTANT COPY. יש גם NERO RECODE. שתיהן מאוד דומות ונוחות.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני יודע שאתה מחפש תוכנה גם לעריכה.אבל בכל אופן ליידע כללי יש תוכנה שמבצעת IMAGE לסרט DVD כמו שהוא - DVDFab Decrypterhttp://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385670&sid=127
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים Nero הכי נוחתקנו אותי אם אני טועה אבל נירו לא מסוגל לצרוב סרטי DVD מוגנים
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אף תוכנה לא יכולה לצרוב סרטי DVD מוגנים, קודם עושים לסרט decrypt.guess you never heard of DVD fab have ya?התוכנה עושה העתק 1\1 של הדיסק DVD,כולל תפריטים,כתוביות,הכל-גם לדיסקים מוגנים.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר חחח מה אכפת לי אם היא יודעת לפרוץ או לא..שאלתי אם יש תכנה שיכולה לערוך ולצרוב סרט DVD.למשל: יש לי סרט עם סיומת AVI למשל ואני רוצה לצרובאותו על DVD ולראות אותו לאחר מכן ב-DVD הבייתי שלי.וכמובן אם צריך אז לעשות דברים כמו כתוביות או עריכהשל החלקים וכו'..שם של תכנה וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.