פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אבל אז אתה עושה אוברקלוקינג גם למעבדלא מחייב, אני יכול להוריד את המכפלה כמו שהבנתי ובכך להוציא את המעבד מהמשחק. כמו שהבנתי נעילת המכפלה במעבדים היא רק כלפי מעלה? לא?1. אתה יכול עם החיבורים שיש לו (הרגילים, PL לא ה-SPDIF) לחבר עד 5.1, בחיבור SPDIF דיגיטלי אתה יכול לחבר עד 7.12. כןלא הבנתי כל כך את תשובה מס' 1 שלך (כנראה מחוסר ההבנה שלי בנושא) - התכוונת לומר שבעצם ניתן לשמוע בסטריאו? תוכל להסביר את עצמך שאבין?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים לא מחייב, אני יכול להוריד את המכפלה כמו שהבנתי ובכך להוציא את המעבד מהמשחק. כמו שהבנתי נעילת המכפלה במעבדים היא רק כלפי מעלה? לא?לא הבנתי כל כך את תשובה מס' 1 שלך (כנראה מחוסר ההבנה שלי בנושא) - התכוונת לומר שבעצם ניתן לשמוע בסטריאו? תוכל להסביר את עצמך שאבין?ב-C2D אי אפשר לשנות מכפלה בכלל, אלא אם כן מדובר על לוחות ספציפיים מאוד או מעבדים ספציפיים מאוד (X6800 או ES למשל)לגבי האודיוכמה ערוצים המערכת שלך? 2.1 4.1 5.1 7.1? ואיך היא מחוברת? כמה כבלים של רמקולים / אוזניות?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים ב-C2D אי אפשר לשנות מכפלה בכלל, אלא אם כן מדובר על לוחות ספציפיים מאוד או מעבדים ספציפיים מאוד (X6800 או ES למשל)O.K, טוב לדעת. בכל אופן, נראה לי שמי שעושה OC לזכרונות מן הסתם לא ישאיר את המעבד על סטוק (לא אני בכל אופן). לגבי האודיוכמה ערוצים המערכת שלך? 2.1 4.1 5.1 7.1? ואיך היא מחוברת? כמה כבלים של רמקולים / אוזניות?אני מתכנן לקנות מערכת, פתחתי נושא בפורום מפרטים - ואני בודק את הנושא של לוח האם בערך כמו פותח הדיון כי אני גם מתכוון לעשות OC אבל להשקיע כמה שפחות בלוח מבלי לפגוע בצורה רצינית בביצועים כמובן. בכל אופן אם תוכל רק לענות לי אם ניתן יהיה עם לוח כזה לשמוע בסטריאו אני אודה לך. (וד"א האם זה נכון לכל ה-945 למיניהם בלא קשר לחברה?).
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים לגבי הורדת המכפלה אמרת שאפשר לעשות זאת עם לוחות ספציפיים מאד - התכוונת ללוח של אסוס P5B DELUXE כי ראיתי שאפשר להוריד את המכפלה ל-E6300 באתר הזה: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=3ציטוט מהכתבה: The E6300 unlocked down and reached 525x7 at stock multiplier. We were very near the limits of the ASUS P5B with the new BIOS and Scythe Infinity air cooling since dropping to x6 only gained us a few more MHz on the FSB, namely 532 at 6X. This is a100% bus overclock and it clearly demonstrates the added flexibility of the lower speed Core 2 Duo chips.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר במארז שלי יש יציאות אודיו גם מקדימה וגם מאחורהלפי מה שהבנתי הלוח 945p לא נותן 6 יציאות אודיו...זה נכון?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אז אני יצתרך להחליט איזה יציאה אני מעדיף?מאחורה או מקדימה?איזה מהלוחות הבאים הכי משתלם והכי טוב בoc כדאי לי לקחת שיתמוך ב6 יציאות אודיו?ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 950 nisאו את זה?Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard 986 nis?ה 945 עולה 671או כל אחד אחר מlogicpc.co.ilעד מחיר של 1000 שקל...(בעיקרון אני מנסה לחסוך אז אל תתנו לי סתם לוחות שלא באמת שווים את ההבדל וסתם יהיו יקרים)
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר לא יודע...בינתיים מחוברת לי למחשב מערכת סטריאו רגילה עם 2 רמקולים ואולי אני יחבר בהמשך 2 סראונד...אבל חשוב לי שגם היציאות מאחורה יפעלו וגם היציאות מקדימה...יש לי מארז compucase 6a19
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר לא מספר היציאות מאחורה...מספר החיבורים בלוח לאודיו...נראה לי שבסוף אני ילך על Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboardב986 ראיתי באתר של גיגהבייט שיש הרבה הבדלים...בכמות החיבורים ובכללי אני מעדיף להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקבל משהו שיחזיק לי מספיק זמןאו שאני טועה?עריכה: אני יכול לקנות מקיאספי ga-965p-s3 ב790...אז נראה לי שאני ילך על זה בסוף...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים היציאה הקדמית היא סטריאו בלבדאף אחד לא מבטיח שה-DS3 יחזיק יותר (חוץ מאשר הקבלים שהם מאלומיניום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.