עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

שוב נכון

• תגובות 30
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אז אתה עושה אוברקלוקינג גם למעבד

לא מחייב, אני יכול להוריד את המכפלה כמו שהבנתי ובכך להוציא את המעבד מהמשחק. כמו שהבנתי נעילת המכפלה במעבדים היא רק כלפי מעלה? לא?

1. אתה יכול עם החיבורים שיש לו (הרגילים, PL לא ה-SPDIF) לחבר עד 5.1, בחיבור SPDIF דיגיטלי אתה יכול לחבר עד 7.1

2. כן

לא הבנתי כל כך את תשובה מס' 1 שלך (כנראה מחוסר ההבנה שלי בנושא) - התכוונת לומר שבעצם ניתן לשמוע בסטריאו? תוכל להסביר את עצמך שאבין?

פורסם

לא מחייב, אני יכול להוריד את המכפלה כמו שהבנתי ובכך להוציא את המעבד מהמשחק. כמו שהבנתי נעילת המכפלה במעבדים היא רק כלפי מעלה? לא?

לא הבנתי כל כך את תשובה מס' 1 שלך (כנראה מחוסר ההבנה שלי בנושא) - התכוונת לומר שבעצם ניתן לשמוע בסטריאו? תוכל להסביר את עצמך שאבין?

ב-C2D אי אפשר לשנות מכפלה בכלל, אלא אם כן מדובר על לוחות ספציפיים מאוד או מעבדים ספציפיים מאוד (X6800 או ES למשל)

לגבי האודיו

כמה ערוצים המערכת שלך? 2.1 4.1 5.1 7.1?

ואיך היא מחוברת? כמה כבלים של רמקולים / אוזניות?

פורסם

ב-C2D אי אפשר לשנות מכפלה בכלל, אלא אם כן מדובר על לוחות ספציפיים מאוד או מעבדים ספציפיים מאוד (X6800 או ES למשל)

O.K, טוב לדעת. בכל אופן, נראה לי שמי שעושה OC לזכרונות מן הסתם לא ישאיר את המעבד על סטוק (לא אני בכל אופן).

לגבי האודיו

כמה ערוצים המערכת שלך? 2.1 4.1 5.1 7.1?

ואיך היא מחוברת? כמה כבלים של רמקולים / אוזניות?

אני מתכנן לקנות מערכת, פתחתי נושא בפורום מפרטים - ואני בודק את הנושא של לוח האם בערך כמו פותח הדיון כי אני גם מתכוון לעשות OC אבל להשקיע כמה שפחות בלוח מבלי לפגוע בצורה רצינית בביצועים כמובן. בכל אופן אם תוכל רק לענות לי אם ניתן יהיה עם לוח כזה לשמוע בסטריאו אני אודה לך. (וד"א האם זה נכון לכל ה-945 למיניהם בלא קשר לחברה?).

פורסם

אפשר לשמוע בסטריאו בלי שום בעיה וזה נכון לכל לוח מהשנים האחרונות

פורסם

לגבי הורדת המכפלה אמרת שאפשר לעשות זאת עם לוחות ספציפיים מאד - התכוונת ללוח של אסוס P5B DELUXE כי ראיתי שאפשר להוריד את המכפלה ל-E6300 באתר הזה: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=3

ציטוט מהכתבה: The E6300 unlocked down and reached 525x7 at stock multiplier. We were very near the limits of the ASUS P5B with the new BIOS and Scythe Infinity air cooling since dropping to x6 only gained us a few more MHz on the FSB, namely 532 at 6X. This is a100% bus overclock and it clearly demonstrates the added flexibility of the lower speed Core 2 Duo chips.

פורסם

אכן

פורסם
  • מחבר

במארז שלי יש יציאות אודיו גם מקדימה וגם מאחורה

לפי מה שהבנתי הלוח 945p לא נותן 6 יציאות אודיו...

זה נכון?

פורסם

נכון

פורסם
  • מחבר

אז אני יצתרך להחליט איזה יציאה אני מעדיף?

מאחורה או מקדימה?

איזה מהלוחות הבאים הכי משתלם והכי טוב בoc כדאי לי לקחת שיתמוך ב6 יציאות אודיו?

ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 950 nis

או את זה?

Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard 986 nis?

ה 945 עולה 671

או כל אחד אחר מlogicpc.co.il

עד מחיר של 1000 שקל...(בעיקרון אני מנסה לחסוך אז אל תתנו לי סתם לוחות שלא באמת שווים את ההבדל וסתם יהיו יקרים)

פורסם

אתה הולך לחבר מערכת של 7.1 בזמן הקרוב?

פורסם
  • מחבר

לא יודע...בינתיים מחוברת לי למחשב מערכת סטריאו רגילה עם 2 רמקולים ואולי אני יחבר בהמשך 2 סראונד...אבל חשוב לי שגם היציאות מאחורה יפעלו וגם היציאות מקדימה...יש לי מארז compucase 6a19

פורסם

אין קשר בין מספר היציאות מאחורה לחיבורים הקדמיים

פורסם
  • מחבר

לא מספר היציאות מאחורה...מספר החיבורים בלוח לאודיו...

נראה לי שבסוף אני ילך על Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard

ב986 ראיתי באתר של גיגהבייט שיש הרבה הבדלים...בכמות החיבורים ובכללי אני מעדיף להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקבל משהו שיחזיק לי מספיק זמן

או שאני טועה?

עריכה: אני יכול לקנות מקיאספי ga-965p-s3 ב790...אז נראה לי שאני ילך על זה בסוף...

פורסם

היציאה הקדמית היא סטריאו בלבד

אף אחד לא מבטיח שה-DS3 יחזיק יותר (חוץ מאשר הקבלים שהם מאלומיניום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים