עבור לתוכן

זקוק למפרט לסטודנט תקציב 3500+-

Featured Replies

פורסם

המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'..

תודה..

פורסם

מסך? ציוד היקפי?

פורסם
  • מחבר

לא כולל מסך..

חוץ מזה כולל הכול..

פורסם
  • מחבר

סבבה נראה בסדר..

שתי שאלות :

1. מה זה המארז הזה ועם איזה ספק כוח הוא מגיע

2. לא רשום בכלל על כרטיס מסך ואני משאר שהוא בלוח אם.. הוא לא משפיע מבחינת עבודה עם סרטים וכו' נכון?

פורסם

לא ממש משפיע עם סרטים. משחקים הוא לא יסחוב.

זה מארז תקציבי עם ספק מבית FSP בפנים. לא משהו מדהים אבל יחס עלות תועלת טוב.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שאין את המארז הזה בKSP תקן אותי אם אני טועה.. בכל מקרה אם אין יש איזה חלופה?

פורסם

בKSP אין באנדלים טובים בכל הנוגע למארזים, אם אתה קונה משם אז תצטרך לקנות מארז וספק בנפרד, ז"א הוצאה נוספת של יותר מ100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הקניה תתבצע כנראה משם.. בכל מקרה כמה חשיבות יש לספק כוח מעבד לבסיסי שמדובר על מחשב כזה שלא יסחוב משחקים בכלל ?

עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בכל מקרה על כל לוח אם שאני יבחר לא משנה איזה יהיה כרטיס מסך און-בורד?

אתה יכול לכוון אותי לדגם המדויק כמו שהוא רשום בKSP ( הלוח אם).. תודה

פורסם

במקרה שלך ספק ג'נרי יכול לסחוב את המערכת אבל הוא אף פעם לא מומלץ, לכן ספק בסיסי יעלה 150-200 ש"ח.

לא בכל לוח יש כרטיס מובנה.

אופציה טובה מKSP היא:

? ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-Eב490 ש"ח

או GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E ב650 ש"ח

פורסם
  • מחבר

יש הבדל ששוה את ה170 שקל האלה הפרש? זה פעם ראשונה שאני שומע על חברה ללוחות אם ASROCK זה טוב ועדיף על חברות כמו אסוס ואינטל ?

אם בסוף יוחלט כן לשלב כרטיס מסך במחשב הזה אז עדיין כדאי להשיאר עם אותו הלוח אם או שזה מצריך שינוי?

בקשר לספק כוח איזה לקחת משם?

פורסם

לגבי הספק תלוי, יש גם את האפשרות של לקחת מארז ג'נרי וספק לא ג'נרי, ככה הפער מצטמצם ל60-70 ש"ח וזה כבר כן מומלץ.

ואסרוק אומנם זה לא ג'יגהבייט אבל הם חברה מוכרת ומייצרת לוחות טובים לטווח מחירים הזה, ואם תחליט כן להוסיף כרטיס נפרד אז אין שום סיבה לקחת לוח עם כרטיס מובנה...

לזה התכוונתי כשדיברתי על הספק והמארז:

HJA-70 MIDI Black

150

ספקי כוח JSP-TECH

JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin)

180

סה"כ 330

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לכרגע נגיד והמחשב נשאר בלי כרטיס מסך זה אומר שצריך אונ-בורד.. על איזה לוח אם אתה ממליץ בכל זאת?

בקשר למארז אני יתן לו כבר לבחור אם הוא רוצה משהו יפה שיוסיף את ה100 200 שקל האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים