עבור לתוכן

שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?

Featured Replies

פורסם

חבל שהם לא מעדכנים לפי אזור.

המגנום חוגג בארץ, ואחריו ה-M4 וה-CV. אני הייתי רוצה הורדת מחירים ל-M249 - הרובה הכי כיפי במשחק :smile1:

פורסם

כן ... הרבה טקטיקה וכרטיס מסך יותר חזק ... (עזבו טקטיקה , כרטיס מסך . )

פורסם

תודה!

יש שם טעיות רציניות לדעתי!! DAMM כמעט הכפילו את המכיר של הdgl. ומבחינת הורדה, הם עשו הורדה משמעותית רק לנשקים שלא משתמשים בהם!! חחח אני לא מאמין! העלו את המחיר של הAK ב-7%, את המחיר של ה-M4 בכמעט 10%. אני ממש לא אוהב את זה! :silly:

אולי יהיה לזה יתרון אחד, זה יתן הזדמנות לשחק קצת עם נשקים אחרים.

חבל שהם לא מעדכנים לפי אזור.

המגנום חוגג בארץ, ואחריו ה-M4 וה-CV. אני הייתי רוצה הורדת מחירים ל-M249 - הרובה הכי כיפי במשחק :smile1:

ה-AWP חוגג בכול העולם. כנ"ל לגבי ה-M4 וה-AK.

ד"א, אם היית קורא את ההתחלה, היית רואה שהמחירים החדשים מבוססים על אלגוריתם שמחשב לפי דרישת הנשק בעולם. אני לא בטוח שלעשות את זה אזורי יהיה טוב. בעצם, ההפך הוא הנכון הרי ככל שאנשים קונים את הנשק הזה יותר, ככה המחיר שלו עולה.

פורסם

אני קראתי. ועדיף שיעלו את המחירים כי המשחק נהיה חסר טאקט עם אותם רובים כל הזמן. מקווה שיהיה סיפור דומה גם למפות. לא שילמתי 20$ כדי לשחק ב-Dust2 כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

^^

צודק!!

אני שיקחתי ב CS 1.6

אם נשקים אחרים (חוץ מ M4\AK47)

והיתי סוס!!

ממש שחקן טוב -שיחקתי אם SHOTGUN,BULLPUP,GALIL,MP5

:hat:

פורסם

אני קראתי. ועדיף שיעלו את המחירים כי המשחק נהיה חסר טאקט עם אותם רובים כל הזמן. מקווה שיהיה סיפור דומה גם למפות. לא שילמתי 20$ כדי לשחק ב-Dust2 כל הזמן.

מה זאת אומרת לא שילמתי כדי לשחק ב DUST2 עד עכשיו 20$

למה עכשיו צריך לשלם?

פורסם

מה זאת אומרת לא שילמתי כדי לשחק ב DUST2 עד עכשיו 20$

למה עכשיו צריך לשלם?

קצת הבנת הנקרא :s07:

הוא התכוון שבגלל שהמשחק ניהיה חסר טקטיקה (לדעתי זה הרבה טקטיקה אבל עזוב את זה עכשיו) וכולם משחקים עם אותם רובים והמפה הכי נפוצה היא DD2 אז הוא מתוסכל.

ד"א, DeeKay, בסורס יש עוד יחסית גיוון עם הנשקים (לעומת 1.6). והקטע עם המפות לא ישתנה. רק אם תיהיה כמות סרברים כמו ב-1.6 למשל אז יהיה יותר מבחר של מפות. למרות שזה לא יקרה אף פעם כי בד"כ, רק קלאנים קונים שרתים. וקלאנים לא ירצו לעבור למשחק הרבה פחות טקטי.

פורסם

קצת הבנת הנקרא :s07:

הוא התכוון שבגלל שהמשחק ניהיה חסר טקטיקה (לדעתי זה הרבה טקטיקה אבל עזוב את זה עכשיו) וכולם משחקים עם אותם רובים והמפה הכי נפוצה היא DD2 אז הוא מתוסכל.

ד"א, DeeKay, בסורס יש עוד יחסית גיוון עם הנשקים (לעומת 1.6). והקטע עם המפות לא ישתנה. רק אם תיהיה כמות סרברים כמו ב-1.6 למשל אז יהיה יותר מבחר של מפות. למרות שזה לא יקרה אף פעם כי בד"כ, רק קלאנים קונים שרתים. וקלאנים לא ירצו לעבור למשחק הרבה פחות טקטי.

אהההההההההההההההההההההההההה...הבנתי אחי תודה

פורסם

שנהם לא משחקים ממש טקטים =\ תלמד לירות כמו בן אדם, לזוז כמו שצריך ולשחק עם אוזניות איכותיות אתה תהרוג את כולם בלי צורך בטקטיקה...

פורסם

שנהם לא משחקים ממש טקטים =\ תלמד לירות כמו בן אדם, לזוז כמו שצריך ולשחק עם אוזניות איכותיות אתה תהרוג את כולם בלי צורך בטקטיקה...

ROFL

רואים שאתה לא יודע לשחק. לפחות לא 1.6.

פורסם

בשני המשחק יש גישה טקטית שמשתנה בהתאם למפה. אין ב-1.6 יותר טקטיקה - הכל תלוי בשחקנים.

פורסם

ROFL

רואים שאתה לא יודע לשחק. לפחות לא 1.6.

אני כן יודע, אני משחק בערך שנה +, עכשיו לא משחק פאבליק רק עם חברים שלי וחלקם משחקים 5 שנים אז אני יודע איך לשחק.

שנהם משחקים טובים לעביר ת'זמן ולשחק עם חברים שמשעמם אבל אתה לא יכול להשוות טקטיקה של CS או CSS לטקטיקות במשחקים כמו WR AA BF2 או DOD:S שם הטקטיקה הוא מרכיב יותר חשוב מCS וCSS, כי פה המרכיב החשוב זאת מהירות התגובה שלך ליריב ושמיע טוב.

פורסם

אני כן יודע, אני משחק בערך שנה +, עכשיו לא משחק פאבליק רק עם חברים שלי וחלקם משחקים 5 שנים אז אני יודע איך לשחק.

שנהם משחקים טובים לעביר ת'זמן ולשחק עם חברים שמשעמם אבל אתה לא יכול להשוות טקטיקה של CS או CSS לטקטיקות במשחקים כמו WR AA BF2 או DOD:S שם הטקטיקה הוא מרכיב יותר חשוב מCS וCSS, כי פה המרכיב החשוב זאת מהירות התגובה שלך ליריב ושמיע טוב.

אוקי. זה אולי לא מתחרה ב-AA כי זה גם משחק יותר מהיר. אבל לסיכום הנושא, 1.6 הוא יותר טקטי מסורס. לפחות לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים