עבור לתוכן

FIREFOX - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

אחלה דפדפן, קליל, מהיר באמת הכל אחלה אבל הוא מאודג לא יציב לפעמים אין שליטה טובה על החצים של הגלילה JAVA וSHOCKWAVE FLASH וכל אלה גם לא חברים טובים במיוחד של הזאב וזה עוד בלי מדי פעם שאתרים שונים לא נתמכים... בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי להקל על כל העניין הזה ?

עריכה:

וכן אני אל דפוק הורדתי אקסטנשנס שונים אבל עדיין הוא לא יותר מדי נוח.

פורסם

אחלה דפדפן, קליל, מהיר באמת הכל אחלה אבל הוא מאוד לא יציב לפעמים אין שליטה טובה על החצים של הגלילה JAVA וSHOCKWAVE FLASH וכל אלה גם לא חברים טובים במיוחד של הזאב וזה עוד בלי מדי פעם שאתרים שונים לא נתמכים... בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי להקל על כל העניין הזה ?

עריכה:

וכן אני אל דפוק הורדתי אקסטנשנס שונים אבל עדיין הוא לא יותר מדי נוח.

FOX זה שועל, לא זאב.

תוריד את IE Tab וזה יפתור לך את בעיית אי התאמיות באתרים מסויימים.

ותכנס לפה ותעבור על כל ההרחבות. תראה מה אתה צריך ומה לא. אל תתקין את מה שאתה לא צריך. אל תוותר, תעבור על כל ה100 העמודים הראשונים.

ההרחבות שלי :

HWZone Forums*

VideoDownloader

Fasterfox

CustomizeGoogle

Adblock Plus

Adblock Filterset.G Updater

dutchblock

Disable Targets For Downloads

Resize Search Box

IE Tab

Google Suggest*

McAfee SiteAdvisor*

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

*את אלה שמסומנים בכוכבית לא תמצא בחיפוש באתר של הפיירפוקס.

תמצא את כל ההרחבות האלה בשדה החיפוש בכתובת שהבאתי לך ותראה אם אתה רוצה חלק מהם.

חלק ממה שיש לי הוא לא נמצא באתר של הפיירפוקס ותחפש אותם בגוגל. ההרחבות שיש לי מאוד מומלצות.

פורסם
  • מחבר

אחלה, איך אני יכול לעשות אפדייט לתוכנה בלי למחוק ולהתקין מחדש?, פשוט אין לי כוח להסיר ולהתקין.

פורסם

אחלה, איך אני יכול לעשות אפדייט לתוכנה בלי למחוק ולהתקין מחדש?, פשוט אין לי כוח להסיר ולהתקין.

את מה להסיר ולהתקין??

אתה לא צריך להסיר את הפייר פוקס.

אם אתה רוצה להסיר הרחבות או לשנות להם את ההגדרות אז תכנס ל "כלים"(tools) ובתפריט תלחץ על "הרחבות"(משהו ex)

פורסם

CustomizeGoogle

Google Suggest*

אתה מוכן להסביר לי מה הרעיון?

בתוך customize google יש אפשרות שהוא ישתמש באופן אוטומטי ב-suggest

פורסם

אתה מוכן להסביר לי מה הרעיון?

בתוך customize google יש אפשרות שהוא ישתמש באופן אוטומטי ב-suggest

הרעיון הוא שה customize google פועל רק באתר של גוגל.

וה פועל כגם בסדרגל כליםgoogle suggest

פורסם
  • מחבר

את מה להסיר ולהתקין??

אתה לא צריך להסיר את הפייר פוקס.

אם אתה רוצה להסיר הרחבות או לשנות להם את ההגדרות אז תכנס ל "כלים"(tools) ובתפריט תלחץ על "הרחבות"(משהו ex)

את הדפדפן עצמו אולי... אני רוצה לעדכן את הגירסה... איך אני עושה זאת מבלי להסיר את התוכנה איפה יש לי איזה אפדייט?

פורסם

את הדפדפן עצמו אולי... אני רוצה לעדכן את הגירסה... איך אני עושה זאת מבלי להסיר את התוכנה איפה יש לי איזה אפדייט?

אתה צריך ללחוץ בסרגל שלמעלה על "עזרה" (Help) ואז ללחוץ על הכפתור המובן מאליו "בדוק אם ישנם עידכונים..."

פורסם

McAfee SiteAdvisor

מה הפואנטה שלו?

פורסם

בזכות התשובה שלך גיליתי לראשונה את ה Plugin HWZone Forums.

תוספת מעולה ושימושית

תודה

חג שמח

פורסם

McAfee SiteAdvisor

מה הפואנטה שלו?

הוא אמור להגיד לך אם האתר הוא בטוח או לא, למרות שהוא לעיתים טועה. (הוא דירג את פנדס כאתר לא בטוח)

בזכות התשובה שלך גיליתי לראשונה את ה Plugin HWZone Forums.

תוספת מעולה ושימושית

תודה

חג שמח

בבקשה, שמחתי לעזור, אם יש לך שאלות אתה יכול לפנות אליי במסנג'ר שכתוב בפרופיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים