עבור לתוכן

שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לכמה מחשבים . כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המדריך הזה

http://hwzone.co.il/guides/overclocking_part1/2/

וכמו שאתם רואים הבאתי לכם לינק ישר לדף השני מכיוון ששם נתקעתי

השאלה שלי היא: יש שם תמונה שאומרת אם המכפלה נעולה או לא. איפה אני בודק את מה שיש בתמונה?

תודה

אורן

פורסם

הסבר קטן..

המכפלה (בגדול) נעולה בכול המעבדים...

רק במעבדי הEX (שעולים כמו חצי אוטו) היא פתוחה....

ויש עוד כמה בודדים בסטפינג מסוים עם מוד קטן ללוח שאפשר לפתוח אותם....

פורסם
  • מחבר

הסבר קטן..

המכפלה (בגדול) נעולה בכול המעבדים...

רק במעבדי הEX (שעולים כמו חצי אוטו) היא פתוחה....

ויש עוד כמה בודדים בסטפינג מסוים עם מוד קטן ללוח שאפשר לפתוח אותם....

תודה על ההסבר אבל איפה אני תאכלס רואה אם היא סגורה או פתוחה איפה אני רואה בפועל

ויש את המדריך גם שהוא נתן לפתוח מכפלה לא הבנתי משם כלוםםם (אולי זה בגלל שאני לא יודע איפה המכפלה חחחחחחח)

פורסם

קודם כול תוריד CPU-Z תראה איזה מעבד יש לך..

ואם האופציה לא פתוחה לך בביוס (בדרך כלל מופיע כMultiplier) אז המכפלה נעולה (מה שרוב הסיכוים)...

והמדריך קצת ישן אז....(עידכון צפוי..(-:)..

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך להוריד CPUZ למרות שכבר יש לי

פשוט אני יודע מה כל חלק במחשב שלי

מעבד: amd athlon 64bit

אם צריך עוד מידע תגיד לי

ולא הבנתי עדין איך לבדוק אם המכפלה נעולה או לא (דרך הCPUZ אני יכול לדעת או מה)

פורסם

דרך הCPU-Z אתה יודע מה המעבד שלך וככה אפשר לדעת (כמו שאמרתי אם הוא לא לפי מה שציינתי למעלה הוא נעול)...

וגם ...

אם האופציה לא פתוחה לך בביוס (בדרך כלל מופיע כMultiplier) אז המכפלה נעולה (מה שרוב הסיכוים)...

תבדוק בביוס..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל אנ רוצה לראות שהבנתי

פיזית אני בודק את המכפלה על המעבד וכמובן ששם אני גם פותח את המכפלה נכון?

האם יש שינוי בפתיחת מכפלה בין מעבדים חדשים לישנים או דגמים שונים וכו' (אני מאמין שכן)? איך פותחים מכפלה לכל אותו דגם? אם יש לך מדריכים איך לפתוח מכפלה לכל סוגי המעבדים אשמח?

תודה רבה !

אורן

פורסם
פיזית אני בודק את המכפלה על המעבד וכמובן ששם אני גם פותח את המכפלה נכון?

מה זאת אומרת פיזית....פתיחת מכפלה לא נעשית פיזית על המעבד אלה תוכנתית בביוס..וכו....(במקרים ספציפים יש איזה מוד על המעבד)...

האם יש שינוי בפתיחת מכפלה בין מעבדים חדשים לישנים או דגמים שונים וכו' (אני מאמין שכן)?

אם אתה מתכוון מבחינת תוכנתית אז אל אין הבדל כולם על ידי ביוס או איזה מוד מסוים..

ואין מדריך מסוים פשוט תריץ חיפוש ברשת ותבדוק אם אפשרי לפתוח תמכפלה של המעבד שלך (מה שלא אפשרי..)..

ושוב רק למעבדי הEX יש אפשרות (מהחברה) למכפל הפתוחה..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת פיזית....פתיחת מכפלה לא נעשית פיזית על המעבד אלה תוכנתית בביוס..וכו....(במקרים ספציפים יש איזה מוד על המעבד)...

אם אתה מתכוון מבחינת תוכנתית אז אל אין הבדל כולם על ידי ביוס או איזה מוד מסוים..

ואין מדריך מסוים פשוט תריץ חיפוש ברשת ותבדוק אם אפשרי לפתוח תמכפלה של המעבד שלך (מה שלא אפשרי..)..

ושוב רק למעבדי הEX יש אפשרות (מהחברה) למכפל הפתוחה..

במדריך שהבאתי למעלה יש תמונה עכשיו מה שהתמונה מציגה זה איך אמור להיראות המצב של המעבד נכון זאת אומרת בודקים על המעבד עצמו ורואים שם את הנתונים

ובמדריך שבפנים מתחת לתמונה רשום איך לפתוח את המכפלה (אם היא נעולה) על המעבד הספציפי ההוא

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים