פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מה אתם אומרים על הרעיון הבא:להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים לא חסר אנשים שעשו את זה......שהם ראו את כמות האבק שיש להם במארז ואת הרעש של המאוורר הם ויתרו....
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הוא צודק, הרעש יהיה עצום יחסית, והאבק, אוי כמה אבק יהיה לך, אולי תנסה לארגן מן פילטר למאוורר זה יכני פחות אבק, אבל עדין די הרבה,מה שכן זה אמור להיות ממש ממש חזק, אבל אתה חייב לסדר משה ושכל האויר מהמאוורר יוכל לצאת ומהר מהמארז.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אבק? זה כל הסיפור? אפשר מידי פעם לשאוב בעדינות את האבק שהצטבר, לא? (יש לי שואב חזק עם צינור דק שמתאים למקומות צרים במיוחד).
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים תאמין לי שזה לא כל הסיפור...גם הרעש...(אם תגיד שגם זה לא מפריע לך אז..)..
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כמו שנאמר מעליי הרעש יהיה עצום! בזבוז חשמל. צריך למצוא פתרון שיתן לכל האויר לצאת ובמהירות ובכמות. ועם מאוורר כזה תצטרך לנקות אבק לפחות ( ואני חוזר- לפחות ) פעם בשבוע, וכל פעם שתנקה תצטרך לעשות את זה ממש ברצינוץ, ויהיו מקומות שמאוד קשה לנקות אותם, וגם מאוד מסוכן, תוכל להרוס חלקים שאי אפשר להחליף. בקיצור זה מסוכן ולא מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.