פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אז נכון, היה אמור להיות רשום "אימות של Windows מקורי" וחסרות ה- 2 אותיות. אבל בדיוק בגלל זה מיקרוסופט עושים מיליארדי דולרים כל שנה.כי מי שירצה את שתי האותיות הנוספות יאלץ לשדרג לויסטה.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני מוכן בכיף להמר שכתוב בקוד "אימות", וזה פשוט מוצג מעוות בגלל בעיות דפדפן/CSS.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים נחמד...תשלח לMS ישראל את בהאג הזה כדי שיוציאו לו עדכון שאף אחד לא יוכל להוריד כי הם לא אימתו את הגירסה שיש להם. נראה לכם שהם ישימו את זה בעדכונים קריטיים?בעצם כן. אם מישהו הולך למות זה דיי קריטי, הלא כן?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תתקשר למייקרוסופט ותגיד להם:אתה: "וואיי אני עכשיו הורדתי גירסה פרוצה של ווינדוס"מייקרוסופט: "ולמה עשית את זה אדוני? זה לא חוקי"אתה: "למה? כי שנכנסתי לאתר שלכם על מינת להוריד עדכונים, איימתם עליי במות הווינדוס המקורי שלי :("
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר תתקשר למייקרוסופט ותגיד להם: אתה: "וואיי אני עכשיו הורדתי גירסה פרוצה של ווינדוס" מייקרוסופט: "ולמה עשית את זה אדוני? זה לא חוקי" אתה: "למה? כי שנכנסתי לאתר שלכם על מינת להוריד עדכונים, איימתם עליי במות הווינדוס המקורי שלי :(" בדיחה לא מצחיקה :kopfpatsch: אני מוכן בכיף להמר שכתוב בקוד "אימות", וזה פשוט מוצג מעוות בגלל בעיות דפדפן/CSS. דווקא הסקרין שוט הזה הוא מהאיכספלורר (כי הUPDATE עובד רק באיכספלורר). כפי שאתה יכול לראות בהפעלה מהירה, אני משתמש בפיירפוקס כל הזמן. חתימה אהמ.. אהמ..
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני יודע, בדיוק בגלל זה.. זה דווקא האיכספלורר שלא עובד לפי תקן רישמי ולכן עלול לעיתים להציג תוצאות מוזרות (ע"ע IE7, גם על אתרים שנראו מצויין על IE6)..
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר שמעת על ie-tab? שמעתי ויש לי את זה. (סמיילי קטן שכשלוחצים אליו אז הפיירפוקס משתנה לאיכספלורר) אני משתמש בזה כשאתר לא פועל/פועל עם שגיאות בפיירפוקס, אבל אם אני כבר יודע שהאתר לא יפתח בפיירפוקס אז אני נכנס אליו עם האיכספלורר הרגיל. (להקדים תרופה למכה). עריכה: אני חייב שמישהו יגיב להודעה שלי כי הדיון הזה נתקע לי ב "Unread replies" והוא לא יוצא משם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.