פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הוצא את הסוללה למשך חצי דקה (כאשר המחשב כבוי , כמובן) .אני לא מאמין שיש שם ג'מפר לאיפוס הביוס .
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר תוציא את הסוללה לזמן יותר ארוך . הוא יישבר ראשון .כבר חצי שעה הסוללה בחוץ נראה לכם זה מספיק?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים יכול להיות , ויכול להיות שלא . תבדוק עכשיו , אם עדיין תהיה סיסמא , שים את הסוללה בחוץ למשך כל החג .
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר הייתי בודק אם היה לי כוח לנתק תה מחשב שלי(אני צריך מסך וכבל חשמל ישראלי כדי לבדוק) :s05:
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים שלום,צריך להיות רשום על הלוח השם שלו תחפש.כנס לאתר היצרן (ו/או google) תחפש את המדריך משתמש,או תחפש ג'מפר שרשום עליו clr_cmos.בהצלחה,HaimTS
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר זה הסתדר בערך אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת אני לא מצליח לעלות אותו בסארטאפ דרך הביוס הוא תמיד רושם verifying data pool..... משהו כזה מישהו יודע מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.