עבור לתוכן

מחפש מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך עד 3000...

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מפרט לחבר שכולל מעבד לוח אם זיכרון (לפחות ג'יגה ועדיף שיהיה עם לוח שתומך בdual ddr) וכרטיס מסך.

המחשב מיועד לעריכת וידאו וקידוד וידאו בכמות גדולה, ולמשחקים חדשים.

תודה...

פורסם

KSP

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140

ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550

512MB Kingston 290 DDRII 533 2 580

Total price 2270 ¤

PANDAS

XpertVison Geforce 7600GT 256MB 899 ש"ח

TOTAL 3199

פורסם

KSP

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140

ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550

512MB Kingston 290 DDRII 533 2 580

Total price 2270 ¤

PANDAS

XpertVison Geforce 7600GT 256MB 899 ש"ח

TOTAL 3199

נראה סבבה !!! המפרט הזה מצויין להכל חוץ מלOC , לא שתצטרך אם כזה מעבד...

פורסם
  • מחבר

תראה תקציב אני לא יכול לחרוג בשקל...

אז שיהיה בדיוק ואפילו לכיוון ה2800-2900.

וגם אני ממש ממש לא מבין כלום בטכנולוגיות החדשות אז אם תוכלו להסביר בקטנה זה יהיה מצויין.

ואם אפשר אז שיהיה מפרט גם של AMD וכרטיס של ATI.

בקשר לOC לא מתעסק אם זה בכלל חשוב לי שיהיה חזק בלי המהרות.

תודה.

פורסם

תראה תקציב אני לא יכול לחרוג בשקל...

אז שיהיה בדיוק ואפילו לכיוון ה2800-2900.

וגם אני ממש ממש לא מבין כלום בטכנולוגיות החדשות אז אם תוכלו להסביר בקטנה זה יהיה מצויין.

ואם אפשר אז שיהיה מפרט גם של AMD וכרטיס של ATI.

בקשר לOC לא מתעסק אם זה בכלל חשוב לי שיהיה חזק בלי המהרות.

תודה.

אין פה כל כך מה להסביר , ואגב , כדאי לך להתחיל ככה להבין בקטנה באובר כי זה שימושי בחיים... AMD ATHLON 64 2X 3600 *WINDSDOR* מעבד שטוב לתקציב...

עריכה : מאיזה חנות אתה קונה אגב? שנדע מאיפה להרכיב?

פורסם
  • מחבר

אמממ לא רציתי הסברים מפורטים רציתי דברים כמו מה יותר טוב לאיזה שימושים? ואם יש תמיכה בDUAL DDR? ולמשל מה זה התושבת החדשה של AMD הAM2? ואם כדי לקנות אותה?

בקשר לחנות לא סגור על זה אבל זה יצא לי במחירים כמו שהבאתם בערך...

פורסם

אמממ לא רציתי הסברים מפורטים רציתי דברים כמו מה יותר טוב לאיזה שימושים? ואם יש תמיכה בDUAL DDR? ולמשל מה זה התושבת החדשה של AMD הAM2? ואם כדי לקנות אותה?

בקשר לחנות לא סגור על זה אבל זה יצא לי במחירים כמו שהבאתם בערך...

בתקציב הזה אני חושב שכן , כדאי לקחת מעבד ולוח לתושבת הזאת ולהוציא את מה שנשאר על זכרונות טובים וכרטיס מסך , AM2 היא התושבת החדשה של AMD שמעבדים לתושבת הזאת תומכים בזיכרון DDR II (כן , גם בDUAL CHANNEL) , זה בתכלס כל מה שצריך לדעת , כדאי לקנות? זה תלוי לאיזה שימושים , האמת אני חושב שנתנו לך כבר אחלה רכיבים , המעבד שקיבלת יותר חזק מהמעבד של AMD שאמרתי , אז קח את מה שהציעו לך , לגביי כרטיס מסך , אני אישית חושב ש ATI RADEON X1800GTO יותר חזק , אז קח לדעתי אותו הוא מתאים יותר לעבודה עם וידאו ותמונות בגלל הAVIVO של ATI , בתכלס מדובר בתכונה בכרטיס המסך שעוזרת לו להתעסק עם תמונות ווידאו שלא צריך לעבד ל3D שוב , בתכלס זה מה שאתה צריך לדעת , הכרטיס הזה בא באותו מחיר כמו ה7600GT ויותר טוב ממנו לשימושים שלך ...

יהייה לנו האמת הרבה יותר קל לתת לך מה אתה רוצה עם תיתן חנות אבל טוב... אם אין נסתמך על מחיר ממוצע

פורסם

קח מ-KSP

1GB TwinMOS

(לקחתי לו סטיק אחד של גיגה בגלל שאם הייתי לוקח לו 2 של 512 לא היה נשאר מספיק כסף לדברים האחרים)

?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore?

?M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E?

7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E

סה"כ: 3015

פורסם

לא רע...

כמובן אם המפרט למשחקים עדיף להשקיע בכ.מסך...ולקחת 7600GT עם 3800DC ולוח נחמד...

לפותח הטרד: רק הערה קטנה..תשקול בכל זאת חריגה..כי בעוד 200 שקל בערך אתה מקבל ביצועים הרבה הרבה יותר טובים!

פורסם

לא רע...

כמובן אם המפרט למשחקים עדיף להשקיע בכ.מסך...ולקחת 7600GT עם 3800DC ולוח נחמד...

לפותח הטרד: רק הערה קטנה..תשקול בכל זאת חריגה..כי בעוד 200 שקל בערך אתה מקבל ביצועים הרבה הרבה יותר טובים!

מצטרף , גם אני שמתי לב שמה שניסיתי להרכיב תוקע אותי , חוץ מזה , יש לך כבר Nvidia GE FORCE 7900GS במחיר של 1200 שקל , כרטיס מצויין , במחיר מציאה , קח אותו הוא מעולה... קבל מה מצאתי !!! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983)

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בVIVO כי לא התכוונתי לעריכה של גרפקיה (או מה שלא התכוונת) התכוונתי לקידודים של סרטים בגלל זה אני צריך שיהיה מעבד כמה שיותר חזק.

בכללי אני זוכר שאינטל היו יותר טובים בתחום הזה אבל אין לי מושג מה הולך עכשיו?

בכל מקרה בקשר לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ATI RADEON X800PRO 256 mb DDR3 256 BIT bulk לעומת מה שהצעתם?

ואיך הכרטיס הזה Nvidia GE FORCE 7900GS לעומת מה שהצעתם?

בקשר לזיכרון רציתי לוודאות שאין טעם לקנות יותר מ533 אם אני לא עושה OC נכון?

החנות שאני קונה ממנה היה בעיר שלי ויש לה מחירים בערך כמו ההצעה הראשונה שהבאתם פה.

ונראה לי אני ילך על המפרט הראשון שהוצע פה פשוט רוצה לסגור את כל הפינות

פורסם

אין לי צורך בVIVO כי לא התכוונתי לעריכה של גרפקיה (או מה שלא התכוונת) התכוונתי לקידודים של סרטים בגלל זה אני צריך שיהיה מעבד כמה שיותר חזק.

בכללי אני זוכר שאינטל היו יותר טובים בתחום הזה אבל אין לי מושג מה הולך עכשיו?

בכל מקרה בקשר לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ATI RADEON X800PRO 256 mb DDR3 256 BIT bulk לעומת מה שהצעתם?

ואיך הכרטיס הזה Nvidia GE FORCE 7900GS לעומת מה שהצעתם?

בקשר לזיכרון רציתי לוודאות שאין טעם לקנות יותר מ533 אם אני לא עושה OC נכון?

החנות שאני קונה ממנה היה בעיר שלי ויש לה מחירים בערך כמו ההצעה הראשונה שהבאתם פה.

ונראה לי אני ילך על המפרט הראשון שהוצע פה פשוט רוצה לסגור את כל הפינות

הPRO גרוע מאוד לעומת מה שהצענו , חוץ מזה אתה צריך גם מעבד וגם כרטיס מסך חזקים כי אתה רוצה שילוב של משחקים ועבודה עם וידאו ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים