עבור לתוכן

זקוק לעזרה בשיפור המחשב ( בהשקעה מינימלית :-)משהוא בסביבות ה600-900 ש"ח )

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מערכת מחשב די ישנה:

AMD 2400+

512MB בתדירות 333mhz

(הכרטיס מסוגל לעבוד על 400MHZ אך הלוח אם לא מאפשר)

לוח אם שלי GIGABYTE 7VM400M

יש לי רק שתי סלוטים לזיכרון בלוח אחד כבר תפוס

יש לי AGP ולא PCIE

הר דיסק-Western Digital WD800BB 7200RPM ATA\IDE

כרטיס מסך -GIGABYTE RADEON 9200SE

השאלה שלי איזה כרטיס לא יקר במיוחד יכול להוציא מקסימום מהלוח אם והאים ג'יגה זיכרון תספיק לי...

פורסם

אין מה לשפר לפי דעתי, רק לקנות מחשב חדש.

פורסם

אני חייב להסכים..לקנות כ.מסך זה לא חכם כי אתה בAGP...יש כרטיסים יחסית חלשים ויקרים..מה גם שבעתיד תצטרך להחליף לוח בכל מקרה..

אם אתה מחליף לוח כנראה תחליף זיכרון גם...ומעבד..וזה לא נגמר..

תשאר עם המחשב עוד קצת,תחסוך לחדש

פורסם
  • מחבר

אבל אים אני לא מעוניין לשחק במשחקים כבדים ואשתמש במחשב לאינטרנט,סרטים,מוסיקה,הורדות,האים ארגיש בהבדל אים אשפר את ה RAM שלי מ-512 ל ג'יגה?

גם קראתי אל VISTA שהיא מערכת די כבדה....

לפעמים המחשב שלי חושב לאט,פתיחת דפדפן,תיקייה,ואני משתמש בכול התוכנות למיניהם כמו SYSTEM MACHENIC,HARE וגם סורק קבוע את המחשב לתולעים ורוגלות...

מה אתם חושבים על זה?

פורסם

כן..יש הבדל גדול בין 512 ל 1GB...תקנה עוד 512 אחד כדי שיעבדו בDC אם הלוח שלך מאפשר זאת בכלל...

וזה השדרוג הכי טוב ומינמאלי שאתה יכול לעשות כרגע

פורסם

כן..יש הבדל גדול בין 512 ל 1GB...תקנה עוד 512 אחד כדי שיעבדו בDC אם הלוח שלך מאפשר זאת בכלל...

וזה השדרוג הכי טוב ומינמאלי שאתה יכול לעשות כרגע

מחזק :xyxthumbs:

בכל זאת עדיף באמת לחסוך למחשב יותר טוב כי גם ככה עדיף שתחליף מעבד ולוח אם ושתוסיף זיכרון

עדיף כבר לקנות חדש

פורסם

דבר ראשון - תן תקציב לשדרוג והוסף אותו לכותרת או שהת'רד יינעל.

דבר שני, הלוח לא מאפשר DC למיטב ידיעתי.

דבר שלישי, יש כרטיס AGP סביר שיתאים לך עד לקניה של מחשב חדש - 7600GS. צ'יפסט מצויין וזול עם יחס ביצועים/מחיר מעולה.

אבל מעבר לכך, אני מסכים עם קודמי. הגיע הזמן למחשב חדש.

עריכה כעבור יום:

ננעל. אם אתה רוצה להמשיך את הדיון פנה אלי בפרטי כדי שאפתח את השרשור על מנת שתערוך אותו. להבא תלמד לכבד את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אים הלוח שלי לא תומך DC אז מה זה אומר שאני לא אקבל יותר מהירות מהמחשב?

אני לא כול כך רוצה להשקיע במחשב. כרטיס ה-GEFORCE 7 זה כרטיס נורה יקר,אני צריך כרטיס זול בסביבות ש"ח300-500

אני לא מחפש איך להפוך את המחשב למשהוא שיוכל לסחוב את כול המשחקים הכבדים שיוצאים לאחרונה בגרפיקה מקסימלית,אני רק מחפש משהוא סביר...

וזיכרון, האים יואיל לי השידרוג ל ג'יגה??? יש לי קומבינה ליקנות יד שנייה וכך אני משיג אותו קצת יותר בזול... 512MB ב 210 ש"ח...

המחשב שלי הוא בעיכר לאינטרנט,מוסיקה וסרטים, אני לא מצליח להריץ על גרפיקה מלאה GTA SAN ANDREAS ו NEED FOR SPEED MOST WANTED,

אלה המשחקים העיכריים שאני משחק בהם כרגע והייתי רוצה ליראות אותם עובדים חלק, אים גרפיקה מירבית...

האים מהירות ההרד דיסק (7200RPM מהווה השפעה רבה על מהירות שבה המחשב חושב עד שהוא תוען לי דברים?)

אני צריך מפרט פשוט לשפר את המחשב בקצת כסף כדי שאני אשאר איתו עוד שנה ::)

פורסם
  • מחבר

בחייכם אנשים תנו תגובות בבקשה.....

פורסם

אסור להקפית או לרשום שתי הודות אחת אחרי השניה...הוא ננעל פעם אחת,אל תתן לזה להינעל שוב...

תראה...אני לא חושב שיש כרטיסי מסך ככ זולים ששוים קניה בכלל....

למהירות הHD יש השפעה על המחשב כמובן..לא משהו קריטי....בכל מקרה 7200 זה מספיק ל99 אחוז מהאנשים..גם לך...

בוא נסכם בזה..קנה עוד 512 ותהנה עד המחשב הבא זה יתן לך את התוספת ביצועים הכי משמעותית ביחס לכסף...

זה שהלוח לא עובד בDC זה אובר שאתה "מפסיד" תוספת ביצועים של בערך 20-30 אחוז בנוסף לתוספת שאתה תרויח בהוספת ה512...היה נחמד אם הוא היה תומך..אבל לא קריטי..

כמו שאמרתי..קנה 512 ותהנה!

פורסם

ההקפצה אסורה.

זו הפעם השניה שאתה עובר על חוקי הפורום באותו ת'רד, ולכן נרשמת לך אזהרה.

אני מציע בחום שתקרא את חוק'י הפורום לפני שתמשיך להגיב.

זו האזהרה הראשונה שלך. באזהרה השלישית אתה בחוץ.

הת'רד ננעל לצמיתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים