פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ואף אחד לא יודע איך הרטט פועל ביום השישי ברא אלוהים את GOOGLE! ובדיום השבת (למי שקשה גם לחפש בגוגל) ברא אלוהים את ויקיפדיה! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8 http://en.wikipedia.org/wiki/Vibrator עכשיו אני מחפש משהו שיותר מסביר חכו.... עריכה: מצאתי משהו קטן(זה לא אמור להסביר איך זה עובד אבל זה גם סוג של מידע): כיצד עובד מנגנון הרטט המכנישלום דרור, רטט מכאני הוא רכיב בהתקנים מכאניים ואלקטרוניים שונים המעביר רעידות מכאניות לסביבתו הקרובה. .
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ראיתי שגם ב-howstuffwork יש משהו. ד"א, גראווטיקס, הציטוט שהבאת בסוף לא מסביר כלום : הוא אפילו די מצחיק.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ת'רד מעניין דווקא, אהבתי... התפתחות שוק הרינגטונים לאחרונה היא משהו מדהים, עזבו את רינגטון הזהב וכל הדברים המויפים, אנשים פשוט מרוידים מחליפים ומדברים על הדבר הזה יותר מכל דבר אחד שמתקשר לסלולארי שלנו...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר ת'רד מעניין דווקא, אהבתי... התפתחות שוק הרינגטונים לאחרונה היא משהו מדהים, עזבו את רינגטון הזהב וכל הדברים המויפים, אנשים פשוט מרוידים מחליפים ומדברים על הדבר הזה יותר מכל דבר אחד שמתקשר לסלולארי שלנו... סוף סוף מישו הבין את כוונת הדיון שלי... תמשיכו אנשים
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים בפעם האחרונה שהורדתי ריגנטון זה היה לפני חודשיים, אני פשוט שם שירים שאני מעביר מהמחשב אל הפלאפון כצלצול..(האמת שחצי מהזמן כשהפלאפון איתי אני משתדל לשים אותו על רטט) ועוד המחירים שדופקים לריגנטונים...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים יש לי ארבעה צלצולים: הצלצול הכללי שלי זה OMD - Enola Gay למשפחה זה המוסיקה ממלחמת העולמות לחבר הכי טוב שלי זה Doors - People Are Strange ולכמה ידידות הכי טובות שלי זה Pet Shop Boys - Always on my mind ואם היו צלצולים יותר טובים באתר של פלאפון, הייתי מוריד אותם... (עדיין אין לי צלצול לחברה שלי...)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר למה נחשבים צלצולי מנגינה מאפנים ב16 פולי?לא ממש הבנתי את השאלה שלך...מי פה מוריד רינגטונים קבוע דרך אתרי חברות סולולאריות? או אתרים אחרים שגובים על זה תשלום...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים שמע אולי פה לא ממש מורידים הרבה אבל זה שוק שמגלגל הרבה מאד כסף, תהייה טוח בזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.