עבור לתוכן

כמה שווה X850XT PE AGP משומש?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה.

אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP...

יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום?

תודה מראש,

Spellbinder

פורסם

אם הוא במצב טוב, תוכל למכור אותו בכ-600-700שח.

בהצלחה :)

פורסם

לדעתי הוא שווה כ-900 שקל היום.

פורסם

אני קונה היום 7600GT חדש ל AGP במחיר של כ 1100שח, 900שח בשביל כרטיס משומש וחלש ממנו זה הרבה מדי.

פורסם

אני קונה היום 7600GT חדש ל AGP במחיר של כ 1100שח, 900שח בשביל כרטיס משומש וחלש ממנו זה הרבה מדי.

הוא לא בהכרח חלש יותר, בחלק מהמשחקים ה - 7600GT לוקח אבל בחלק ה - X850XT PE לוקח.

פורסם

בסדר, שיהיה, אבל עדיין זה כרטיס משומש מול כרטיס מסך חדש, ובנוסף הוא גם פולט פחות חום, לא חסר תירוצים.

פורסם

גם 700 יהיה לך קשה להשיג

אני ניסיתי למכור את שלי ב750 (והוא PCI-EXPRESS) וזה לא ממש הלך

פורסם

גם 700 יהיה לך קשה להשיג

זה די מפתיע אותי...

האלטרנטיביה לקניית X850XT PE משומש במחיר הזה היא קניית 7600GS DDR2 חדש וזה יהיה הרבה פחות משתלם במחינת ביצועים לדעתי.

פורסם

x850xtpe חזק כמו 7800GS לא מבין מה השטויות האלה על ה7600GT

פורסם

x850xtpe חזק כמו 7800GS לא מבין מה השטויות האלה על ה7600GT

ה - 7800GS פחות או יותר שווה ל - 7600GT בביצועים.

פורסם

הערך שלו עד כדי כך ירד..?

פורסם

גם 700 יהיה לך קשה להשיג

ב PCIE זה הרבה יותר קשה, כי הכרטיסים לאפיק הזה זולים מאותם הכרטיסים ל AGP.

זה די מפתיע אותי...

האלטרנטיביה לקניית X850XT PE משומש במחיר הזה היא קניית 7600GS DDR2 חדש וזה יהיה הרבה פחות משתלם במחינת ביצועים לדעתי.

אבל זה משומש! עדיף שאני אוסיף עוד 200שח ל 7600GT חדש מאשר להתפשר על 200שח ולקנות כרטיס משומש.

פורסם

תראו

אני בא מהצד השני

אני מחפש כרטיס AGP חדש או יד שניה

ואני לא רואה צידוק לשים את אותו כסף שכרטיס חדש עולה על כרטיס ישן

אלה אם הוא לוקח אותו בהליכה ועדיין יש לו אחריות

אם תגיע לסביבות ה500 שקל תדבר איתי

פורסם

לפחות 900 שקל............אני אומר לך מניסיון היום אנשים מתים לקנות כרטיסים לagp כי זה הולך ודועך.....

אני עד שהשגתי מאיביי כרטיס של NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT :

ב 730 שח משומש יצאה לי הנשמה.... אבל לקחתי אותו כי הוא מגיעע עם Arctic Cooling NV Silencer 5

אז ממש משתלם אבל הכרטיס שלך שווה לפחות 900 שח משומש ואת יכול בכייף למצוא מישהו שייקנה אותו אפילו ב 950! תאמין לי

פורסם

גם 700 יהיה לך קשה להשיג

AGP יהיה לך יותר קל למכור ובמחיר יותר גבוה.. פשוט בגלל שאין כרטיסים חזקים במחירים סבירים..

אז מצבך טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים