פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר נו טוב ..הזמנתי אחת לי ואחת לאח שלי מ Newegg , יגיע לארץ ב 13.10 =)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר לא הזמנתי מגוגל , הזמנתי מניואג וכן , דרך חבר טוב שגר בארצות הברית. ככה אני מביא משם את כל החומרה שאני צריך..
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים נראת מקלדת מאוד נחמדה דומה במבנה קצת לשטוחות של logitech כדוגמאת המקלדת שמגיעה בסט diNovo
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים ממבט ראשון נראית סטנדרטית לגמרימה כ"כ מיוחד בה ?עיצוב מיוחד מאוד אלגנטי מאוד!
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר קודם כל היא נראית טוב .. היא נוחה ממש, שקטה, ויש לה חיבורים לאוזניות ומיקרופון בנוסף לזה שהיא משמשת כ USB Hub .
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אכן מקלדת איכותית ואלגנטית!! הבאתי אותה גם מארה"ב לפני חודש וחצי. שווה 60$.... צריך לראות אותה מול העניים כדי לראות עד כמה היא נעימה לעין.דרך אגב לבחור שקונה אותה ,אני מקווה מאוד שאתה לא מדביק עליה את המדבקות המעפנות האלה של האותיות בעברית ,אלא לוקח אותה לחריטת לייזר.Fir3^StorM -המקשים לא מאלומיניום אלא רק גוף המקלדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.