פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL.נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים.אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה.תודה!
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני לא חושב שיש היום יצרן שניתן לומר עליו שיש בעיית אמינות בלוחות שלוזה עניין של יכולות OC ופיצרים שבאים עם הלוח וכמובן איזה ציפסט יש לו.גיגהבייט בהחלט עושים לוחות ראויים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר הלוח של gigabyte, אבל הצ'יפסט מן הסתם יהיה מוכר.נכוויתי בעבר מ-VIA ו-SIS, ולכן אני בכלל לא מתייחס אל צ'יפסטים אלו כאל אפשרות קבילה.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תלוי כמובן איזה מעבד אתה מתכוון לחבר ללוח אבל הלוחות של גיגהבייט בהחלט טובים לגביי ציפים החדשים של אינטל 965 ן 975 בהחלט מעולים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר התוכנית היא להלביש מעבד Pentium D - ליבה כפולה סטנדרטי.תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים של Gigabyte עם צ'יפסט 965 או 945 שיכול להתאים לי?עדיפות ללוחות שמסוגלים לתמוך עד DDR2 - 800MHz, אבל גם עד 667 יכול להתאים.אין צורך ב-SLI או CrossFire.בתודה מראש!
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר תודה על התגובות.בדקתי באתר Gigabyte את המפרט של הלוח, מצויין שיש בו בקרי SATA-II. אחד הדיסקים הקשיחים שלי הוא מהדור הראשון של SATA - הוא יידע לעבוד מול SATA-II?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.