פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תוכל לכתוב את הגדרות הביוס שלך, ואת הטמפרטורות של המעבד/לוח במאמץ ובמנוחה?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר הנה רשימת ההגדרות בביוס , מאור יותר אני יריץ 3D MARKהטמפרטורה במאמץ היא 65 מעלות מקסימוםCPU : E6600 retail B2DDR2 : 2X1G DDR2 667 PQiBios : 1305VGA : ATI X550HDD : 2x RaptorsPSU : OCZ PS 450W ATX MODSTREAMOS : WinXp pro sp2OVERCLOCK (MHz) = 3.6GhzBIOS SETTINGSJumperFree ConfigurationAI Overclocking set to MANUALCPU Frequency : 411DRAMM Frequency : 400Performance Mode : AutoPCI Express Frequency : 101PCI Clock Sync Mode :33.33Memory Voltage :AutoCPU Vcore Voltage :1.65VFSB Termination V :1.4VMCH Chipset V :1.65VICH Chipset V : Auto--------------------------------------------------------CPU ConfigurationMicrocode Update : EnabledMax CPUID Value Limit : DisExecute Disable Function : DisCPU Internal Thermal Control : DisVirtualization Technology : DisIntel SpeedStep Technology : Dis--------------------------------------------------------Hyper Path 3 : DisDRAM Throttling : Dis
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא רע בכלל .. =)גם הלוח לא עובר את ה 65 מעלות במאמץ? חיברת מחדש את ההיטסינקים שמגיעים עם הלוח אם?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר לא רע בכלל .. =)גם הלוח לא עובר את ה 65 מעלות במאמץ? חיברת מחדש את ההיטסינקים שמגיעים עם הלוח אם?טמפרורת הלוח אם היא 48-50 מעלות קבוע , לא עשיתי שום שינויים בלוח , רק שינוי ההגדרות בביוס ו-Big Typhoon על המעבד
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר דבר ראשון כל הכבוד!!!דבר שני זה המקסימום?זה המקסימום בינתיים , אם כי מהתרשמות כללית אין לי הרבה להתקדםרוב האנשים שהיגיעו לתוצאות גבוהות היה בסביבות 4.0GHZ מקסימום , זה משאיר לי 0.3GHZ להתקדם , זה בטח לא יקפיץ לי את הביצועים משמעותיתמעבר למה שהיגעתי , יש הרגשה שצריך לחפור ולגרד כל FSB בודד וזה מייאש והתמורה היא ממש קטנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.