פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים שלום,אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשביםעדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי..אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K)מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי?ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש?מחכה לתגובותתודה ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אתה הולך לחבר את 2 המחשבים לאינטרנט ומשם לעשות VOIP או בחיבור ישיר(HYPER TERMINAL) ב-DIAL-UP בין המחשבים?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא ממש הבנתי את המטרה של כל זה, אם אתה כבר מחייג את המספר שלו אז תשתמש בטלפון במקום המחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר לא משנה בדיוק המטרה של כל הענייןמשהו נסיוני שאני רוצה לעשותפשוט שיחת אוודיו בין 2 מחשבים בחיבור מודם DIAL UPאין תוכנה שעושה כזה דבר?אני כמעט בטוח שיש..
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני לא חושב שיש דבר כזה בחיבור ישיר בין המחשבים מפני שמודם 56K הוא לדעתי HALF-DUPLEX ובשביל דבר כזה אתה צריך מודם FULL-DUPLEX (אלא אם כן אתה רוצה ליישם כפתור PTT).
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אין לי בעיה שיהיה שיחה עם כפתור PTT..יש בטוח איפהשהו תוכנה שעולה על הדרישות שליאם אין.. באיזה דרך הכי נוח יהיה ליישם כזאת תוכנה לבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.