עבור לתוכן

יצירה בפוטושופ... יש חוות דעת?

Featured Replies

פורסם

זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

אתה משתמש בעט דיגיטלי?

פורסם
  • מחבר

לא, רק עכבר. אין לי כסף לעט דיגיטלי... אולי היה לי אם הייתי מתעסק בזה בצורה יותר מקצועית, ולא כתחביב.

חוץ מזה, אם היה לי זה כנראה היה לוקח לי 4 שעות במקום 10.. :(

פורסם

יפה ביותר, רק מה זה התכלת הזה מאחורה? נראה כמו קסאם :lol:

פורסם

יפהההה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יפה ביותר, רק מה זה התכלת הזה מאחורה? נראה כמו קסאם :lol:

איזה דימיון ;D

ד"א, הגבות העבות של הגמד הזה הן מחווה לשף השוודי מהחבובות, למי שמכיר (אני פשוט חולה על הדמות הזאת) :smile1:

פורסם

באמת נחמד מאוד, ואם אתה רציני עם ציור באמת כדאי לך לקנות לוח למחשב.

כמה דברים (מן הסתם אלה דברים לשים לב אליהם לפעמים הבאות)

ההצללות על הגלימה (בעיקר החלק הקדמי) נותנות רושם שזה משהו עבה. אם זה משהו דק - אז הקפלים יראו פחות כמו חריצים, ויימשכו עד סוף הגלימה (ולא יעלמו קצת לפני).

יש לך בעיית פרספקטיבה עם הגרזן הימני - הוא מחזיק אותו באלכסון (החצי התחתון נמצא מלפנים והעליון - מאחור), אבל רואים אותו באותו העובי לכל האורך, בעוד שאת הגרזן השני שנמצא קצת בזוית רואים בפרספטיבה הרבה יותר חזקה.

ההשתקפויות של המתכת לא נראות בזוית הנכונה (של המגן-רגל הימני נראות בכלל לא קשורות). הזוית הזו תלויה גם בזוית המשטח המתכתי וגם בכיוון מקור האור.

יש לך עבודות יותר חדשות?

פורסם
  • מחבר

כל ההערות שלך נכונות, הייתי מודע להן לפני, חוץ מהעניין שבאמת התכוונתי שהגלימה תהיה עבה.

אין לי עבודות חדשות חוץ מהדבר הזה ש"חירבשתי" לאחרונה (יש פה המון בעיות,זה עדיין בחיתוליו, אבל אני מרוצה מכמה הישגים קטנים. שים לב למשל לשיפור בשיער ובזקן לעומת התמונה הקודמת)

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואי יפה אנשים! אגב זה נכון שטקסטורות למשחקים (כמו OBLIVION לדוג') עושים עם ה NOTEBOOK הזה ?

פורסם

יפה :xyxthumbs:

פורסם

באמת רואים שיפור, בכל מה שקשור בתאורה וברק, וגם השיער נראה הרבה יותר טוב.

הבעיות שאני שמתי לב אליהן הן בפרספקטיבה (ששונה בין היד לשאר הגוף), ובאנטומיה (החיבור בין הזרוע הימנית לגוף, והצלעות שנראות לי יותר מדי בחוץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים