עבור לתוכן

בעיה מוזרה ביותר ב-CSS?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?

פורסם

ארטיפקטים, הכרטיס מסך שלך פגום/מתחמם יותר מידי.

פורסם

שלום,

אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרגע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?

הכרטיס מסך כנראה מתחמם יותר מדי

תזהר עם זה-לחבר שלי מת הGEFORCE 6800GT בגלל בעיה שהסיפטומים שלה היו דומים למה שתיארת....תעשה בדיקת טמפרטורות של כ. המסך בזמן מנוחה ובזמן פעילות גראפית נמרצת.

והדבר הזה מאשש לי את הטענה שCS:S מחמם את הכ. מסך יותר ממשחקים אחרים...שמתי לב לזה עוד בימיו הראשונים של המשחק,אבל אף אחד לא האמין לי

הא לכם.

פורסם

ארטיפקטים, הכרטיס מסך שלך פגום/מתחמם יותר מידי.

יכול ליהיות

פורסם

CSS הוא לא יותר ממישחק רשת לא כל כך כבד אין לו מה לחמם את הכרטיס פשוט המישחק כבד לכרטיס או משהו

פורסם

CSS הוא לא יותר ממישחק רשת לא כל כך כבד אין לו מה לחמם את הכרטיס פשוט המישחק כבד לכרטיס או משהו

תבדוק בעצמך

[!]

פורסם

תראה אני מריץ אותו בסבבה עם 9550 ולא קורה כלום חוץ מזה שאני נהנה

רק יש מפות מסובכות ואיכותיות שהFPS יורד

פורסם

תראה אני מריץ אותו בסבבה עם 9550 ולא קורה כלום חוץ מזה שאני נהנה

רק יש מפות מסובכות ואיכותיות שהFPS יורד

אני מריץ אותו על הגדרות מקסימליות,1024X768,פילטרים AFX8 AAX4

הFPS כמעט תמיד על מקסימום [לא זוכר כמה זה],אבל לבטח זה לא יורד מ-50-60

והכרטיס מסך פשוט מתחמם בצורה היסטרית

זה לא קורה בBF2,אפילו בOBLIVION זה לא קורה! [והמשחק כבד בערך פי 30 מCS:S]

פורסם

אז אין סיבה בCSS יתחמם כמו שOB מיתחמם או ביכלל יותר

איזה אינטרס יש לכרטיס להעיתחמם בCSS יתר על המידה ?<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים