פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר ---תהיה מודע שעם ה-GMA950 שיש ב-945G לשחק אתה לא תוכלגם לא בהגדרות מינימליותמזאת אומרת מה הדבר הזה בעצם עושה אם משחקים בו..?והאם כולם חושבים שזה לוח סבבה..? שיתאים לי אם אני לא עושה OC..? http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ?ומה בעצם ההבדל בינו לבין 965G אם אני לא עושה OC ולא צריך 800MHZ איזה עוד סיבה יש לי לקנות משהו יותר טוב מהאסרוק שרשמתי..?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר חצי יכולת גרפית?? אם הוא עולה יותר למה שהוא יהיה פחות טוב..?רגע אז על מה אתה ממליץ לקנות אני רק רוצה שהוא יפעיל לי את המשחב סבבה ויהיה אחלה לוח אם ויעבוד על יכולת גרפית מלאהאבל אני לא עשוה OC וצריך 667MHZ וpci express x 16 איזה לוח אם אתה ממליץ בשביל זה..?האם האסורק שרשמתי מקודם מספיק טוב או שאתה ממליץ משהו אחר לשימושים שלי.. ??
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר מזאת אומרת חצי יכולת גרפית ורבע יכולת??? מה זה ינצל לי רק רבע או חצי מהכרטיס מסך ומהמעבד או שלא הבנתי טוב..? אם זה ככה אז זה לא שווה איזה לוח אם מנצל את כל היכולת הגרפית..? ומה בעצם זה גורם היכולת גרפית הזאת אם הוא משתמש רק בחצי זה אומר ש..?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים צורת ביטוי שאומרת שה-965G יחסית חלש, אבל ה-945G ממש ממש צולעאין קשר לכרטיס מסך צד שלישי שתוסיף מתישהו
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר אז זה אומר שזה יאט לי את הביצועים..???(רשמת שזה יתן רק חצי מהיכולות הגרפיות) זה אומר שהוא ישתמש רק בחצי ממה שהוא יכל להשתמש..??וכמו שאמרת לא מתוכנן OC עדיין זה יאט לי את הביצועים?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים בעברית פשוטהעם ה-945G אל תצפה ליכולות גרפיותלא משחקים ולא כלום, שום יכולות גרפיותעם ה-965G יש יותר יכולות, ואפשר אפילו לשחק ללא פילטרים ולא ברזולוציות מטורפותיכולות גרפיות = היכולות של השבב המשולבאני לא מתייחס כאן לשום כרטיס מסך לא מובנה
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר הא חחחחח אז סבבה אני לא מתכוון להיות עם כרטיס מסך מובנה החלטתי לקחת 7300GS לבינתיים שיספק אותי לחצי שנהאז ככה שהלוחות האלה כן יהיו טובים בשבילי אם לא יהיה לי כרטיס מסך מובנה ואני יקנה כרטיס מסך נפרד..אבל איזה לוח לקחת ביחד עם ה7300GS?משהו עם 677MHZ שתומך בקונרו וpci expressx16 איזה הכי מומלץ (לא מתוכנן OC) ...??עדיף שיעלה בסביבות ה500.. ויהיה סבבה ולא יגביל לי את המערכת אז איזה הכי מומלץ..?ושוב אל דאגה אני קונה בינתיים כרטיס מסך נפרד לא נשאר עם המובנה..
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ליאור.יש לוח עם 6150 מובנה לקונרו?כי אני ראיתי שה-6150 משחק משחקים דווקא יפה מאוד.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים הא חחחחח אז סבבה אני לא מתכוון להיות עם כרטיס מסך מובנה החלטתי לקחת 7300GS לבינתיים שיספק אותי לחצי שנהאז ככה שהלוחות האלה כן יהיו טובים בשבילי אם לא יהיה לי כרטיס מסך מובנה ואני יקנה כרטיס מסך נפרד..אבל איזה לוח לקחת ביחד עם ה7300GS?משהו עם 677MHZ שתומך בקונרו וpci expressx16 איזה הכי מומלץ (לא מתוכנן OC) ...??עדיף שיעלה בסביבות ה500.. ויהיה סבבה ולא יגביל לי את המערכת אז איזה הכי מומלץ..?ושוב אל דאגה אני קונה בינתיים כרטיס מסך נפרד לא נשאר עם המובנה..אז למה כרטיס מסך מובנה? הוא מייקר את העסק ללא צורךלך על Gigabyte 945P-S3 וזהובתקציב יש את ה-ASRock ConRoeXFire-eSATA2ליאור.יש לוח עם 6150 מובנה לקונרו?כי אני ראיתי שה-6150 משחק משחקים דווקא יפה מאוד.לא, וזה באמת יחסית אחלה מובנה
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תודה על המידע. כן,אחלה כרטיס מסך.ראיתי ושיחקתי עם כזה..ממש התפלאתי שהוא ONBOARD.אפשר לעשות להם OC?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר מה ההבדל בין Gigabyte 945P-S3 לASRock ConRoeXFire-eSATA2??האם יש לקונרו לוח אם שתומך גם בPci express וגם AGP??
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תודה על המידע. כן,אחלה כרטיס מסך.ראיתי ושיחקתי עם כזה..ממש התפלאתי שהוא ONBOARD.אפשר לעשות להם OC? לא שידוע לי מה ההבדל בין Gigabyte 945P-S3 לASRock ConRoeXFire-eSATA2?? האם יש לקונרו לוח אם שתומך גם בPci express וגם AGP?? ה-GB לוח הרבה יותר קונבנציונלי ורגיל לגבי PCI-E ו-AGP, רק ה-ASRock 775Dual-VSTA
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ה-GB לוח הרבה יותר קונבנציונלי ורגיללא יודע מה זה אומר, אבל אני כן יודע שהאסרוק Xfire וחברו עטורי שבחים בתור לוחות תקציביים מוצלחים פרט לOC כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.