עבור לתוכן

לוח אם לקונרו שכולל כרטיס מסך מובנה.. יש כזה..?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1.אז מה עדיף לקנות GA-965G-DS3 ב950 שישאר איתי לתמיד ולהשתמש בינתיים בלוח אם המובנה ועוד חצי שנה לקנות חדש..?

או לקנות 945G וכרטיס 7300GS ב1100 ובחצי שנה אני יוכל לשחק במשחקים יותר טובים טיפה ובאיכות יותר טובה אבל ישאר לי לוח אם פחות טוב

ואת הכרטיס אני במילא לא השתמש בו יותר..

2.יש הבדל משמעותי בין ה965 ל945 ( אני לא מתכנן OC (כיום) ) ..?

• תגובות 52
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה מעיז לקרוא ל crap הזה אחלה לוח?

פורסם

למה אתה מעיז לקרוא ל crap הזה אחלה לוח?

מי לאיזה לוח?

1. אני הייתי מעדיף בהרבה את אופציית הDS3, אבל זנחת את אופציית הConroeXfire, או שאני מתבלבל בת'רדים?, לוח זול + 7600GS, גם יוצא 1200 שקל בערך שזה מאוד קרוב ל1100 אבל אני לא יודע כמה אנחנו על הגבול.

2. אם אתה לא מתכנן OC [אני אתעלם מהכיום] אז אין הבדל.

פורסם
  • מחבר

סתכלו אני פשוט רוצה ככה לוח אם תומך קונרו 677MHZ לפחות לא צריך משהו מיוחד לOC וCF וSLI לא משנה לי אני במילא לא ישתמש בזה..

וכרטיס מסך אני לא יקנה משהו מעל 7300GS אז או שאני יקנה לוח אם ביחד עם כרטיס מסך מובנה או לוח אם ביחד עם כרטיס מסך אחר אל לא משהו מעל 7300GS

כי אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כי אני לחוץ קצת במחיר השאלה שלי היא רק מה עדיף לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שאני שיאר איתו למשך חצי שנה והלוח אם יהיה יותר טוב או לקנות כרטיס מסך נפרד ולוח אם נפרד אבל זה נריאה לי פחות טוב כי אני יסתדר עם כרטיס מסך ברמה של 6100 במשך חצי שנה ואני רק ירוויח לוח אם יותר טוב.. מה אתם חושבים..? והאם באמת בשבילי שאני לא משתמש בOC ה965 יהיה יותר טוב מה945..?

איזה לוחות אם יותר זולים מ700 שתומכים בקונור וב677MHZ pci express לפחות וSATA2 ? (תרשמו את כל הלוחות אם שמתחת ל700 שתומכים במה שרשמתי..

פורסם

צ'מע עצה שלי, לא כדאי.

היום יש לי Gigabyte 8I945GMF

א. אין לו שום אפשרות OC.

ב. הכ. מסך כל כך זוועה, שקיבלתי ב3D Mark03 תוצאה של 1040 :-)

ג. יש לי משחקים שעובדים לי על 3-8 FPS, ובוא נגיד שאתה לא רוצה את זה...

ד. אני האומנם לא משחק, אבל כ. מסך מובנה לא נותן לשחק, בטח שלא להנות מזה, אז עד שיצא כ. מסך תומך DX10 לא תשחק במחשב ?

פורסם
  • מחבר

צודק אם הכרטיס מסך שלי יהיה כזה גרוע אבל מה הכרטיס מסך מובנה שלך..? זה X3000 ברמה של 6100 ולאיודע הגיפורס 4400 היה לי טוב

מין הסתם זה יהיה יותר טוב באיזה משחקים שיחקת שהיה כלכך קצת FPS..? ואיזה כרטיס מסך מובנה יש לך..?

ועדיין מקווה שתענו איזה לוחות אם יש שמתחת ל700 ותמכות במה שביקשתי מקודם..

והאם חוצ מההבדל של 800MHZ יש הבדל בין ה965 ל945 אם אני לא מתכנן OC..?

פורסם

הגזמת, לי יש 6150 במחשב השני ואני משחק בLAN עם חברים כל מיני שטויות וזה רץ חלק על הגדרות "קרקע" - אתה לא תקבל איכות אבל זה "שחיק".

מה ניסית להפעיל Oblivion? Quake 4? ממ

פרגולה, אני לא חושב שאתה צריך את הDS3, זה לוח טוב מידי בשביל הצרכים שלך, תיקח לוח אסרוק איכותי, תשאר עם הOB אם בא לך, ככה תחסוך כסף, תחכה לDX10 ואז תקנה.

האסרוקים הטובים עולים איזה 600 שקל, זה לא נורא בכלל.

עכשיו תשמע, הDX10, אין לך כל כך מה לחכות, ניסיון מראה שעד ש"התקנים" אלו באמת נכנסים לשימוש גדול עוברות שנה שנתיים, בנוסף, הניסיון מראה, שדברים חדשים שיוצאים נוטים לעבור תיקונים והורדות מחירים עד שממש כדאי לקנות אותם, בהכללה גדולה כמובן.

תקנה לעצמך משהו שתוכל לשחק איתו בכיף, כמו 7600GS + לוח אסרוק - ובעוד שנה + תקנה איזה משהו חדש.

אני לא בטוח שאני תומך במה שאני הולך להגיד, אבל ככה לשלוף מהראש, אולי אפילו עדיף לך לקנות עכשיו מחשב רציני, איזה AMDX2 וכרטיס מסך רציני ביותר, לוחות במחירים נורמאלים יותר, לא יודע, רק מעלה אפשרויות אחרות מהDX10 + כרטיס OB במשך חצי שנה.

אני לא יודע אם מה שאני כותב הגיוני בסדר, אני עייף, מקווה שהבנת.

עריכה=

לוחות מתחת ל700

S3

אסרוק למיניהם

מגניבים שאין בארץ

חשודים למיניהם

נראה לי ששכחתי משו..

פורסם
  • מחבר

אחי הייתי קונה עכישו כרטיס מסך טוב אבל אין לי כרגע את הכסף במילא רק עוד חצי שנה יהיה לי את הכסף לכרטיס מסך

אבל המשחקים שתומכים בDX10 יוצאים עוד חצי שנה אז ככה שכבר יהיה לכרטיסים האלה שימוש..

אבל אתה צודק יכול להיות שרק בחופש הגדול אני יקנה את הכרטיס מסך ועד אז אני יקנה 7600GS או 7300GS ניראה כבר איזה

ביחד עם לוח אם אסרוק או הS3 תודה אחי אם יהיה לי עוד שאלות אני כבר ישאל פה תודה על כל העזרה :xyxthumbs:

עריכה: איך הלוח אם הזה http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=936

..?

פורסם

משחקים, לא זוכר שמות, סתם מה שהביאו לי לנסות...

אגב, גם ב3D MARK כל התצוגות היו על 5 ככה חחחחח

פורסם
  • מחבר

כנראהאני הולך על לוח אם זול וכרטיס מסך טוב

איך הלוח אם זה .. http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ?

תומך בכל מה שאני צריך

אם אני לא מתכנן OC לוח אם כזה יספיק לי ולא יהיה איתו בעיות..? כאילו מזה משנה אם אני קונה לוח אם ב500 או ב1000

אם ה800MHZ בקושי משנה מה677MHZ ואני לא עושה OC האם הלוח אם הזה יחזיק קצת זמן ופתאום יהרס או שלשימושים שלי הכי טוב מה שעולה 500 ועדיין הוא יהיה טוב ולא יאט את המחשב או יהרוס חלקים במשחב או משהו..?

פורסם

לוח מצויין, בלי OC בטח יספיק.

פורסם

תהיה מודע שעם ה-GMA950 שיש ב-945G לשחק אתה לא תוכל

גם לא בהגדרות מינימליות

פורסם

תהיה מודע שעם ה-GMA950 שיש ב-945G לשחק אתה לא תוכל

גם לא בהגדרות מינימליות

זה לא עד כדי כך גרוע אפשר לשחק איתו

פורסם

זה כן, בוודאות...

פורסם

זה לא עד כדי כך גרוע אפשר לשחק איתו

בוא נגיד ככה, זה אחלה מתחרה ל-SiSים וה-Via שאנחנו מכירים מערוץ הקניות (Unichrome 3D מישהו?)

אמנם עדיף, אבל לא בהרבה, נמצא באותה ליגה איתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים