פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר זה לא ווארז. רק נתתי דוגמא.אני אציג את זה בצורה אחרת:קניתי משחק בפורמט NTSC בארצות הברית, והטלויזיה שלי ישנה, לא תומכת בפורמט הזה. אני יכול ליצור קובץ ISO מהמשחק הזה על המחשב. השאלה היא האם ניתן לבצע המרה של המשחק ל- PAL באמצעות תוכנה כלשהי.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים בנוגע למשחקים-אני לא יודע...אני יודע שסרטים אפשר להמיר,אבל החלפה בין NTSC לPAL או ההיפך זה תהליך מסובך שכרוך בהרבה שעות של קידוד,מה גם שהתוצאה הסופית עלולה לסבול מבאגים רבים [בייחוד בעיות תאימות צבע]אם סרט זה תהליך כלכך מכאיב בתחת,אני ממש לא יודע אם זה אפשרי במשחק,שזה מסובך פי כמה וכמה פעמים...אחרי הכל-אם זה כן היה אפשרי בקלות,אז כל קבוצות ההפצה למיניהן לא היו מפיצות כל משחק בשתי גירסאותיו-NTSC וPAL בנפרד... [סליחה שדיברתי על ווארז-אבל לא התייחסתי פה למשהו ספציפי,אז באופן עקרוני אני לא מוצא בהודעה הזו משהו לא חוקי,אם טעיתי-הנהלה בבקשה למחוק הודעה הזו]דרך אגב-אני בספק אם הבעיה היא בטלויזיה שלךהPS2 שלך אמור להיות מוגן זונים,ככה שהוא אמור לקרוא רק PAL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.