פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים בהמשך למפרט שבחרתי בעזרתכם:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205725.0יש אופציה ללוח:DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2אל מול:Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 מחיר דומה.דעתכם?תודה!
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים האמת שההבדל היחיד שנראה לעין זה שב-DFI ה-S-Video נמצא בפאנל האחוריב-Asus זה על כרטיס נפרד, שאני לא בטוח שהוא מצורף בארץ.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים האמת שההבדל היחיד שנראה לעין זה שב-DFI ה-S-Video נמצא בפאנל האחוריב-Asus זה על כרטיס נפרד, שאני לא בטוח שהוא מצורף בארץ.לא משנה, אני בכלל לא דיברתי על הפיצ'רים, באופן כללי, יותר קל להשיג אסוס בארץ, השם של הלוח מופיע ביותר מקומות, יותר כיף לקנות לוח כזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים האמת שההבדל היחיד שנראה לעין זה שב-DFI ה-S-Video נמצא בפאנל האחוריב-Asus זה על כרטיס נפרד, שאני לא בטוח שהוא מצורף בארץ.מצורף בודאות של 100%.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים על פי האתר של אסוס הוא מגיע בבאנדל ולא אופציונלי(המודול הוא של HDTV+S-VIDEO)
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים לא אני ולא אתה יכולים לערוב לכך על פי האתר של אסוס הוא מגיע בבאנדל ולא אופציונלי (המודול הוא של HDTV+S-VIDEO) נו נכון, לא הוא ולא השני יכולים לערוב לכך, אסוס כן.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים האמת שאני הסתמכתי על תמונות של NewEggעל פי האתר של אסוס הוא מגיע בבאנדל ולא אופציונלי(המודול הוא של HDTV+S-VIDEO)במקרה כזה ה-Asus עדיףיש לו HDTV
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא אני ולא אתה יכולים לערוב לכך בחנות שאני עובד בה הוא מסופק למה שבחנות אחרת הוא לא יסופק?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כי נכון להיום יש ל-Asus שני יבואנים רשמיים (וכמובן ייבוא אפור / מקבילי)אתה יכול להגיד שמהספק שלך זה מגיע עם החיבוראתה יכול להגיד שמספק / יבואן אחר זה גם מגיע ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.