פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים שלום...לפני שאני אתחיל-אני אתן לכם את המפרט מחשב שלי:Amd Athlon 3000+ 64Bit [socket 754]Asus K8V Se DeluxeKingston 1024MB DDR RAM [512*2 ]PNY Geforce 6800 128MB 256Bit [AGPX8]WD 80GB 7200RPMASUS DVDX16ASUS CD-RW 52X32X52HEC 680W +silent cooler+led fansבכל מקרה,למרות שכרגע המחשב מחזיק סבבה משחקים שנמצאים בשוק,העתיד לא ממש מזהיר למחשב הזה...משחקים שהולכים לצאת בעתיד,כמו CRYSIS או UT2007 כבר יגמרו למחשב את הצורה מבחינת ביצועים...הבעיה העיקרית שלי היא שאני ממש תקוע במבוי סתום מבחינת שידרוג למחשב...-אני לא יכול לשדרג כרטיס מסך,מכיוון והלוח אם שלי מבוסס על AGP-במידה ואני רוצה להחליף ללוח אם שמבוסס על PCI-E אני גם לא יכול-יש לי מעבד מסוקט 754או בקיצור-אם אני רוצה לשדרג כ.מסך אני צריך לשדרג לוח אם,מעבד וכרטיס מסך,וכיוצא בזאת-אני בטח גם אחליף זכרונותהמצב הזה אבסורדי,כי ה"שידרוג" הזה שווה לערכה של קניית מחשב חדשוכאן באה השאלה שלי-מה אתם מציעים לעשות?האם כבר כדאי לחכות לעתיד ולקנות מערכת חדשה?או שיש תקווה מבחינת שידרוג המחשב הזה?תודה לכל העוזרים.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים כרגע אני לא מוצא סיבה לקיים דיון כזה יש לך מחשב עוד שנה בערך... יהיה על מה לדבר
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני הייתי סוחט מהמחשב הזה את המיץ לפני שהייתי קונה מחשב חדשולדעתי הוא יסחוב לך בצורה סבירה ביותר גם משחקים חזקים שיצאו.. (אולי לא ברזולציות מטורפות אבל בצורה מכובדת)בסה"כ הכרטיס שלך סביר מאוד אפילו טוב להיוםאין לך מה למהר -אני בד"כ קונה מחשב שאני מתחיל לראות שהמחשב לא סוחב משחקים חדשים בהגדרות בינוניות.... המחשב יחזיק לך עוד שנה + בכיף
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני הייתי סוחט מהמחשב הזה את המיץ לפני שהייתי קונה מחשב חדשולדעתי הוא יסחוב לך בצורה סבירה ביותר גם משחקים חזקים שיצאו.. (אולי לא ברזולציות מטורפות אבל בצורה מכובדת)בסה"כ הכרטיס שלך סביר מאוד אפילו טוב להיוםאין לך מה למהר -אני בד"כ קונה מחשב שאני מתחיל לראות שהמחשב לא סוחב משחקים חדשים בהגדרות בינוניות.... המחשב יחזיק לך עוד שנה + בכיףאולי עוד חצי שנה ככה אני באמת אעשה סופסוף SOFTMOD לכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.