עבור לתוכן

צריך מאווררי 120MMשקטים וטובים...

Featured Replies

פורסם

ה Arctic Fan 12 אינו מתאים למארז Toolless עם מתאם למאורר.

אני הזמנתי אותו וגיליתי שאני לא יכול להשתמש בו.

פורסם

אז מה בנוגע ל- 6A21? גם הוא TOOLLESS, אז לא ניתן לחבר לו את ה- AC?

פורסם

יש מאווררים 250ממ

כלומר 25 סמ בדלת המארז.

תעשו בגוגל חיפוש קטן ותראו שיש מארזים עם מאווררים מאוד גדולים שעושים פחות רעש מ12סמ ועושים פי 2 יותר רוח!!!

פורסם

אני דווקא מציע לך את TT ThunderBlade

יש לי 3 כאלה 120 מ"מ במחשב

לא עושים רעש וממש ממש ממש חזקים

איזה 83 CFM או משהו כזה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082

פורסם

ה Arctic Fan 12 אינו מתאים למארז Toolless עם מתאם למאורר.

אני הזמנתי אותו וגיליתי שאני לא יכול להשתמש בו.

מה זה מארז Toolless י?

ומה זה מתאם למאוורר ?

פורסם

מארז TOOLLESS הוא מארז שמיועד להרכבה ופירוק ללא הצורך בכלים, כגון מברג. החלקים במארז יושבים במקומם ע"י אמצעים אחרים כגון מתאמים ותושבות.

אצלי בטרנספורמר למשל, המאוורר 120 הקדמי מגיע בתוך תושבת פלסטיק שלתוכה נכנס המאוורר, והתושבת עצמה נצמדת למארז ללא ברגים, אלא ע"י קליפסים קטנים.

החסרון הוא שבמקרה ותרצה להחליף קירור (ובטרנספורמר ידידי, תרצה מאוד להחליף קירור..) תאלץ להתפשר על מאווררים מסוימים שאינם מתאימים מבחינת גודל או צורה לתושבת של המארז.

אני אישית פירקתי את כל התושבות והשתמשתי בברגים רגילים (מזל שסאנבים הואילה בטובה לחשוב גם על זה).

אני מצטרף להמלצה על הת'אנדרבלייד. הם אומנם רועשים יותר מהAC אבל חזקים יותר ויפים לעין (בעיקר במארז עם חלון).

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הת'אנדרבלייד. הם אומנם רועשים יותר מהAC אבל חזקים יותר ויפים לעין (בעיקר במארז עם חלון).

דווקא ראיתי המאוורים של ac הם 24 דציבל והתאנדרבלייד הוא 21 לדעתי זה לא הבדל משמעותי וצריך לזכור שהוא גם 10-20 שקל יותר יקר מהאחרים

פורסם

העבר מלמד אותנו שאין להתייחס לנתוני היצרן של TT ברצינות.. הנתונים בשטח יותר גבוהים והם לא כאלו שקטים.

בכל זאת, אני חושב שמארז שכולו מצויד בת'אנדרבלייד + בקר שליטה עליהם הוא אחלה פתרון.

פורסם

בלי בקר הם ורועשים יותר מהac?

פורסם

ברוב המקרים והמהירויות הם יותר מרעישים מהAC, אבל לא בטירוף.

אם אתה רוצה דוגמה למאוורר רועש מאוד, תעמוד ליד טרנספורמר עם קירור סטוק.

פורסם

ד"א, אני התקנתי את ה Arctic Fan 12cm במחשב של אח שלי- והאמת, לא עד כדי כך התרשמתי.

הוא בהחלט עושה את העבודה טוב, מזיז כמות סבירה של אוויר (כמובן שהמדידה היא לא מקצועית אלא בעזרת היד) ולא רועש.

אבל כשאני משווה אותו מול המאוורר 12cm של Foxconn שבא עם המארז שלי- הוא בהחלט לא טוב יותר. נראה כי המאוורר שבא עם המארז (1700 RPM) מזיז יותר אוויר ולא רועש יותר בצורה משמעותית.

בקיצור, זה מוצר טוב, אבל לא הייתי ממליץ עליו למי שרוצה משהו שהוא מעבר למאוורר סטנדרתי לחלוטין ואין לו צורך במשהו חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים