עבור לתוכן

צריך עזרה באובליביון

Featured Replies

פורסם

טוב, אני ממש לא הבנתי מה אני צריך לעשות שם

אני בקטע אחרי שהמלך מת והוא הביא לי תטליון הזה ואמר לי לתת אותו לג'פרי(או משו כזה)

עכשיו יצאתי מחוץ לטירה הזאת ואין לי מושג לאן צריך ללכת יש 745043430 בתים ומערות

ניכנסתי כבר למלא מערות ושום דבר מה צריך לעשות?

פורסם

בדר"כ יש לך חץ אדום לכיוון שאליו אתה צריך ללכת

אם אני לא טועה, אתה צריך ללכת למקום בשם weynon priory או משהו כזה (תפתח את המפה עם טאב, תמצא את החץ האדום וככה תגיע לשם מהר)

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ינסה תודה :xyxthumbs:

עריכה:

טוב הגעתי לעיר הזאת החץ מוביל לאיזה מקום שמוכרים שם גרזים וכלי נשק...ואין ששם כלום מה עושים?

פורסם

מה שיפה במשחק הזה הוא שאתה לא חייב ולא אמור ללכת דוקא לפי העלילה, אתה יכול לטייל בעולם הענק הזה ולפתור 1000 QUESTS ולעלות דרגות לפני שאתה בכלל פונה לעלילה...

באופן כללי הנה טיפ....

כשאתה פותח את מסך הדמות, באותו הדף שרואים את המפה, ש גם את ה QUESTS השונים שלקחת על עצמך, כשאתה מקליק על אחד ספציפי, כאילו אותו אתה רוצה לפתור, ופותח שוב את דף המפה הגדולה, יופיע סמן אדום במקום שבו אתה אמור לפתור או להמשיך את ה QUEST... ככה אתה שומר על ה QUEST המוכחי...

שלא נדע מה היה קורה אם היית אמור לזכור כל QUEST איפה מתחיל ואיפה פותרים אותו.

לכן כל עליך לעשות הוא להקליק על ה QUEST הזה כדי לראות לאן להגיע.

דרך אגב, משחק אדיר, תהנה ממנו !

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

בהחלט משחק מדהים אני מכור! :smile1:

הבנתי את כל עניין הקווסטים האלה לא מזמן..

שמע עכשיו, אולי אתה תוכל לעזור, נירשמתי ל guild של הגנבים והייתי אמור לגנוב איזשהו Bust

ולשים אותו בארון של איזה אחת (להפליל אותה בעצם) ולהלשין לשומרים עכשיו שמתי אותו במקום וכשאני הולך לשומר הוא אומר לי שאני חשוד או משהו

לא זוכר זה היה קווסט שעשיתי לפני כמה ימים ועדיין לא פתרתי

פורסם

Extot, יש כמה סיבות למה הוא אומר לך שאתה חשוד:

א. כששמת את הדבר הזה בארון אז לא השתמשת בSNEAK כראוי ככה שלא יראו אותך

ב. השומר לא "בוטח" בך ואתה צריך להעלות את הDISPOSITION איתו... תשחק במשחק הטפשי בשביל שהוא יאהב אותך יותר(הכפתור השמאלי מלמטה של הפרצוף)

משחק גרוע ביותר אחרי שאתה מסתכל קצת מעבר לגרפיקה שלו. שיטת דירוג מפגרת, שתמיד כולם בכוחות שלך לא משנה מה... ז"א אין שום טעם לעלות שלבים. כל הNPCS הם בובות משוכפלות, כאשר כולם בדיוק אותו דבר רק שהם אומרים לך דברים שונים כל פעם... אין לך שום השפעה ממשית על העולם, הכל ליניארי לגמרי. QUESTS של FEDEX מפגרים. אחרי שבועיים עם המשחק הזה אני לא יכול אפילו להסתכל עליו. חבל שהRPGS האמיתיים כמו FALLOUT עברו מהעולם, משחקים שאתה יכול לסיים אותם 100 פעם ואחרי 10 שנים תחזור לעוד(אני מוריד אותו עכשיו שוב :D )

מקווה רק שBETHSOFT יעשו את FALLOUT 3 כמו שצריך ולא OBLIVION עם רובים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים