פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASEאני מחפש אותה ואני לא מצליח למצואבאתר שלהם יש מליון דברים להורדהאבל אני לא יודע מה בדיוק להורידתודה מראשטל
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים הכותרת שלך אינה חוקית. אנא קרא את חוקי הפורום ושנה אותה בהתאם.תודה.אני מקווה שאתה מדבר על גרסא חוקית, כי אני לא מכיר ספציפית את הגרסאות לתוכנה הזו.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASEאני מחפש אותה ואני לא מצליח למצואבאתר שלהם יש מליון דברים להורדהאבל אני לא יודע מה בדיוק להורידתודה מראשטלזה תלוי מה בדיוק אתה מחפש.למיטב ידיעתי, Sybase מפיצים גירסה חינמית שלהם רק לסביבת Linux (לינק: http://www.sybase.com/ase_1500devel).כל סביבה אחרת עולה ים של כסף (תמחור לפי מעבד, ראיתי בכמה אתרים מחירים בסביבות ה10-20 אלפי דולרים).המחיר לא נראה לי חריג במיוחד - אורקל עושה את אותו הדבר בדיוק - יש לה גרסה חינמית (למעשה, כמה גרסאות חינמיות - אחת לסביבת לינוקס ועוד כמה מוחלשות לסביבת אחרות שנקראות פרסונל) והגרסה הרשמית עולה בין 5000 דולר (לגרסה מוחלשת יחסית) ל40 אלף דולר לגרסה מלאה. המחירים הם כמובן למעבד - כלומר אם יש לך 2 מעבדים אז מכפילים את המחיר (80,000).שוב, השאלה היא מה אתה צריך - לפי זה ננסה לעזור.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר כן אני מעונין בגרסא חוקית אפשר שיהיה דמוזה לא בדיוק לשימוש אישיאם הייתי צריך לבחור הייתי גם בוחר ב ORACLEפשוט אני צריך לעשות הדגמה באוניברסיטה על התוכנה הזאתניהול משתמשים, ניהול בסיס נתונים ,PERMISSIONS, אבטחה, חיבור עם מחשבים אחרים וכו'....וכן לצערי מצאתי גרסא חינמית של SYBASE רק ללינוקסחשבתי להוריד אותה ולהתקין RED HAT על VIRTUAL MACHINE אבל המורה הזה הוא קצת מניאקהוא יכול לשאול אותי כל מיני דברים פתאום ותאמת אין לי מושג בלינוקסמקווה שתוכלו לעזור לי
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים קורס במה אתה עושה שצריך להציג משהו כזה?תראה, אם זה איזשהי סדנה במסדי נתונים ומשום מה נפלת דווקא על סייבייס - אתה יכול להתייעץ עם המרצה לגבי הצגה של המערכת (להתחיל בזה שאתה מציג רק את הדאטהבייס ואתה לא כל כך מכיר לינוקס).למה דווקא סייבייס? למה אתה לא מראה אורקל, mysql או SQLSERVER?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר הקורס נקרא בסיסי נתוניםולצערי אני לא בחרתי זאת היתה הגרלהאני צריך השיג 2 מחשבים ליום ההרצאה ולהדגים איך מחברים בין 2 בסיסי נתוניםזה רק חלק השאר זה ניווט ב SYBASE עצמואיך יוצריך יוזריםאיך נותנים אישורים לכל אחד כל העיניין של אבטחהועוד כל מיני דברים כאלהמה שאני מפחד זה שאם אני יעשה את זה עם הגרסא החינמית על לינוקס ופתאום בקטע של התקשורת בין 2בסיסי הנתונים אני יצטרך נגיד להגדיר את כתובת הIP של הכרטיסי רשת.......ועוד כל מיני דברים כאלה שהמרצה יכול לשאול אותי אני אלך לאיבוד בסביבה של לינוסמחר (חמישי) יש לי שיעור איתו אני ישאל אותו איך בדיוק אני אמור לעשות את זהבכל מקרה תודה על העזרה עד עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.