עבור לתוכן

סקר צורבי DVD שנדפקו (לפי חברות)

איזה צורב DVD שלך נדפק? 1,310 הצבעות

1. 1. איזה צורב DVD שלך נדפק?

• NEC
    • LG
    • Pioneer
    • BenQ
      0
    • LiteOn
    • Sony
    • Plextor
      0
    • Asus
      0
    • Samsung
    • Memorx
      0
    • Teac
      0
    • IBM
      0
    • Toshiba
    • Philips
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אחרי שעשיתי את הסקר על צורבי NEC שנדפקו, אנשים התחילו להתווכח איתי שאחוז הצורבים התקינים עדיין משמעותי ושזה לא מראה על שום מגמה שלילית.

לכן, הסקר הזה יראה פעם אחת ולתמיד מי היא החברה עם מספר הכוננים הדפוקים הגבוהה ביותר.

- למי שאין כונן דפוק, נא לא להצביע.

- למי שיש יותר מחברה אחת, איפשרתי מקסימום שני הצבעות.

- אם היה לך צורב דפוק והחלפת, תצביע.

- אם אתה מכיר מישהו (או יותר מבנאדם אחד) והוא לא משתמש בפורום hwzone (מה? איך לא?), אז "תצביע בשבילו".

"נדפק":

לא קורא דיסיקים, פעם קורא פעם לא קורא, צריבה גרועה... כל מה שמצביע על מגמת בעיית חומרה שלא קשורה למשתמש (אם לא חיברת את הג'מפר נכון, זה לא כונן דפוק :P).

תודה ל Decktor שהביא לי את הרעיון, אפילו אם זה לא היה בכוונה.

פורסם

XDUDE

זה מייצג הרבה פחות מאשר סקרים נפרדים בגלל שהמספר המעניין הוא כמה נדפקו ביחס לכמה נקנו ומהסקר הנוכחי לא תגיע לזה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אז לא נגמור, לפי דעתי כל הסקרים מיותרים חוץ מNEC (בגלל כמות בתלונות).

פורסם

מסכים אתך. פשוט הסברתי למה הרעיון של דקטור לא ממש לעניין. אז היו 100 NEC ושלושה פלקסטור. מה זה אומר? שדעתי קונים הרבה הרבה יותר NEC :)

פורסם
  • מחבר

צודק, זה גם מה שאני אמרתי.... יאללה שיהיה.. עוד סקר :P

פורסם

רק למען הבהרה הסקר הזה לא רעיון שלי X-DUDE קיבל את הרעיון בעקבות הערה שלי על סקר שלא אני פתחתי (ומשום מה הוא חושב שכן)

אני בהחלט חושב שהסקר הזה לא אומר הרבה כי אין שום נתונים על אחוזים מתוך הצורבים שנמכרו

פורסם

XDUDE, עזוב אותך מסקרים.

החלטת שNEC דפוק וזהו. אז למה לטרוח?

לפי דעתי זו ממש שערוריה שגם LG וגם NEC מייצרים צורבים כך ש 3 אנשים מתוך 10 לא מקבלים תמורה בעד כספם (ויותר חמור שהם צריכים להשקיע כסף בתרופות כדי להירגע). העניין הוא לא ל"המליץ" או לא ל"המליץ", זה פשוט בגדר שערורייה!!!!! או אולי במחשבה שנייה הצורבים מגיעים במצב תקין מהחברה אבל כל אחד פתאום נהייה מומחה מחשבים שמחליט לשנות גרסאות/לעדכן בקושחה פרטית, כך שהצורב נדפק. זו רק השערה ואם השערתי לא נכונה אז זו שערורייה.

מעניין מה קורה בעולם? צריך להמליץ לcdfreaks להריץ סקר דומה. הם הרי "חולים" על NEC ול L&G יש אפילו אתר המוקדש ל-NEC. משעשע............ :hat:.

פורסם

רק למען הבהרה הסקר הזה לא רעיון שלי X-DUDE קיבל את הרעיון בעקבות הערה שלי על סקר שלא אני פתחתי (ומשום מה הוא חושב שכן)

אני בהחלט חושב שהסקר הזה לא אומר הרבה כי אין שום נתונים על אחוזים מתוך הצורבים שנמכרו

ועל זה נאמר: "להצלחה המון אבות, הכישלון יתום".

ואגב, Decktor, אתה צודק במאה אחוז.

פורסם

XDUDE, עזוב אותך מסקרים.

החלטת שNEC דפוק וזהו. אז למה לטרוח?

.

אני רק רוצה להזכיר שXDUDE עשה את הסקר הראשון על נק במטרה להפריח את הטענות הרצות בפורום על נק !

נ.ב.כל הכבוד ל X-DUDE על הצורבים המומלצים ובכלל על ההשקעה בפורום(ובסקרים ;D)

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה ל sashaefi, סוף סוף מישהו שעוקב אחרי מה שאני עושה.... מצחיק, לפני כמה ימים יוזר אחד טען שאני מסנג'ר על NEC והיום אחר טוען שאני מחליט ש NEC דפוקים נקודה.

זה מה שנקרא, לראות את האור בקצה המנהרה. yanhak, אם היית קורא את התגובות, הסקרים, התפוחים והעגבניות שלי היית רואה שיש לי שני צורבי NEC, ושניהם עובדים פצצה... אז למה שאני יחליט יום אחד ש NEC דפוקים?

תסתכל בסקר ותראה בעצמך (לא הסקר הזה, השני על NECים דפוקים), כמות יחסית קטנה של אנשים (100+) וכל כך הרבה כוננים דפוקים, משהו לא נראה לך מסריח? אני מריח את הריח עד לפה, וזה לא ריח שושנים.

פורסם

היית צריך להוסיף את האפשרות של צורב תקין לכל חברה - ואז בסוף הסקר היה ניתן לעשות אחוזים (וגם להתחשב במספר הצורבים של כל חברה)

וזה היה פחות או יותר משקף

:smile1:

בכל מקרה, לי היה צורב NEC 3540 שהפסיק לקרוא מדיות מסוג מינוס לאחר כחצי שנה, עד שהוחלף במסגרת האחריות לאותו דגם שעד כה לא עושה בעיות..(כחודשיים)

פורסם

XDUDE, 'צטער, אין לי כל כך הרבה זמן לקרוא 4,919 הודעות...............ות'אמת זה לא כל כך משנה לי אם אתה מסנגר עליהם או מקטרג אותם. פשוט זו רוח הדברים לאחרונה וככל הנראה אתה עברת בבת אחת מקצה של סינגור נלהב לקצה של קיטרוג נלהב. מכיוון שנראה שזו לא בעייה יחודית לNEC אזי זה לא יהיה נכון על פי סקר בודד לזרוק את החברה הצידה ולהגיד "NEC לא שווים". ייתכן שכן וייתכן שלא אבל מה שנראה לעין זה שהם לא היחידים, וחבל. ככל הנראה הצורך בהוזלה והוצאת מוצר "מתקדם" מהר, מוביל לירידת איכות. ושוב, נראה שהבעיה היא בשוק הכללי ולא של NEC באופן פרטני. וברור שזה לא ריח של שושנים 30 אחוז דפוקים. אבל נשאלת השאלה אם האחוז הגבוה נובע מכך ש:

הצורבים מגיעים במצב תקין מהחברה אבל כל אחד פתאום נהייה מומחה מחשבים שמחליט לשנות גרסאות/לעדכן בקושחה פרטית, כך שהצורב נדפק.

כמו כן, השאלה צריכה להיות האם השקעה של 190 שקל בצורב (LG או NEC או כל חברה אחרת) היא כדאית ?(ברור שיש יקרים יותר אבל נראה שבחברות הללו אין מתאם בין מחיר לבין איכות) האם הסיכון לקילקול שווה? מכיוון שיש אחריות של שנתיים לפי עניות דעתי התשובה היא "כן". אם הצורב שלך יתקלקל במסגרת השנתיים הללו ויש לך עדיין אסמכתא לקנייה, אתה אפילו יכול ל"זכות" בדגם מתקדם יותר ON THE WAY.

ו- XDUDE אם נפגעת, וכהוא זה, ממשהו שאמרתי אז אני מצטער. הכוונה לא הייתה לפגוע אלא לפעמים הגבתי כי "ההתלהמות" שלך נראתה לי קצת מוגזמת או "לא נכונה" - להחליט על פי סקר בודד ולא השוואתי לדוגמא - (ברור שאם אתה או מי מישהו מחבר מרעיך רוצה להמליץ על משהו או לא, אני האחרון שיעמוד בדרככם או שיהיה לו אכפת מכך..............). אז תמשיך להעשיר את הפורום בכיף, ואל תשים לב לצניות שאין מטרתה לפגוע.

יניב

פורסם

לדעתי הסקר הזה משקף יותר את המויות שנמכרות בארץ שזה ביקר NEC ואחר-כך LG....

yanhak גם אני חושב אותו הדבר לגבי CDFREAKS רעיון טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נו אז מה רע בלהראות את כמויות של חברה מסויימת שנמכרת בארץ? למה שחו"ל יעניין אותנו?

ו btw שוב NEC מובילה.

עוד פעם, אני אף פעם לא אמרתי שזו בעיה יחודית של צורבי NEC, אבל כמות התלונות שנמצאות בפורום הם בומבסטיות, ו 99.5% מהתלונות הם על NEC, בגלל זה התחלתי לפתוח את הסקר הקודם.

yanhak אני לא נפגעתי, אבל אם אין לך כח לקרוא 4,919 הודעות (אני בטוח שזה קצת פחות :P) לא היית צריך לשפוט את עמדותיי, כי אני ניטרלי לחלוטין... יש לי שני צורבי NEC ואני מבסוט עד השמיים, לכמות מאוד גדולה של יוזרים בפורום הזה יש\היו נקים דפוקים.

אני לא מבסס את ההמלצות שלי לפורום הזה על פי מה שיש לי ושזה עובד, אלה לפי נתח השוק של מוצרים פגומים, נתח השוק בארץ (שוב פעם! בארץ!!) של צורבי NEC פגומים הוא פשוט לא הגיוני.

ובכלל, בראש הסטיקי החדש לצורבים מומלצים אני נותן הזהרה לגבי צורבי NEC, אני לא אומר לא לקנות בשום פנים ואופן זו רק המלצה, אני מקווה שלמי שיש מח שעובד יכול להשתמש בשיקוליו הוא ולהחליט לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים