פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים BF2-משחק שנועד לכייף, פשוט מכור אליו, זה שווה להוציא עליו 230 ש"ח, אתה מקבל BF2+SF עיסקה טובה עם מנוע גרפי חבל על הזמןCSS-משחק שנועד לסקילים, הוא דיי כייפי.... מנוע גרפי נחמדBF2142- אם תחכה קצת איזה חודש וחצי תקנה את זה זה פשוט המשך של BF2 רק שזה קורה בעתיד, משחק אדיר לפי התמונות והסירטוניםF.E.A.R- בעל מנוע גרפי כבד, נועד לסקילים (וכמובן לאוהבי בלאגן, הכוונה פיצוצים, יריות.....)זה רק חלק מהההמלצות אבל אלה הכי טובות
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אתה חייב להודות שמה שאמרת קודם הוא די נובי. הכל מקרה, גם פאבליק בקאנטר סטרייק 1.6 הוא יותר רציני מסורס. לצערי, היחס בין נובים לששחקנים טובים ב-1.6 יורד מהר מאוד ואני כבר לא ממש משחק פאבליק. אבל אפילו בקלאבים יש רמה טובה וכיף לשחק שם.לא כזה נובי, זה נכון, המצב בפאבליק של CS זה ככה, אתה בעיקר רץ ומרסס(וזה כיף להתאבד על טרוריסטים או שוטרים במכה אחת אבל זה ככה המצב)מן הסתם שקלאנים וקלאבים זה עולם אחר כמו בכמעט כל משחק אבל הרמה נקבעת על פי הפאבליק ובCS הרמה נמוכה ..אגב, יש לך את FEAR:COMBAT שזה משחק תותחי במולטיפלייר וזה בחינם, רק תזכור שהקובץ שלו שוקל איזה 1.7 גיגה
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר תודה על ההמלצות שיחקתי או ראיתי אצל חברים את מה שאמרתםו- company of heroes זה אסטרטגיה כזה נכון?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים כן זה אסטרטגיה על מלחמת העולם השניה וזה משחק ענקתוריד את הדמו סינגל ותראה(המחשב שלך טוב, יעמוד בדרישות של המשחק)
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני יודע שזה יעבוד חלקאבל ראיתי בטריילר שזה אסטרטגיה אז אולי אני אוריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.