פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים שלוםאני מחפש משחקים טוביםוגם יש לי מפרט טוב אז אל תפחדו להביא כבדיםכל המשחקים חוץ מהאסטרטגיהתודה
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים איזה ז'אנר? בכל מקרה: COD2 אם עוד לא שיחקת. מאוד כיף על הרמה הגבוהה. CS 1.6 אני פשוט מכור. CS:S פחות כיף מ-1.6 אבל בתור סתם פראגר חסר אסטרטגיה זה כיף. F.E.A.R גם כיף. AA אם אתה סוס, שווה! משחק מאוד קשה. BF2 איך אפשר שלא... אלה מאוד אהובים עלי (חוץ מ-AA חחח זה גורם לי להרביץ למקלדת). Enjoy
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים America's Armyy (הידוע גם בשם AA או "פרוייקט המשחק הצבאי של ממשלת ארה"ב) הוא משחק פעולה מגוף ראשון מרובה משתתפים שפותח על ידי ממשלת ארצות הברית. כיום המשחק מתוכנת בקוד פתוח שניתן להוריד מכל מחשב בעולם. מטרתו הייתה לשפר את דעת הקהל על צבא ארצות הברית.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים איזה ז'אנר? בכל מקרה: COD2 אם עוד לא שיחקת. מאוד כיף על הרמה הגבוהה. CS 1.6 אני פשוט מכור. CS:S פחות כיף מ-1.6 אבל בתור סתם פראגר חסר אסטרטגיה זה כיף. F.E.A.R גם כיף. AA אם אתה סוס, שווה! משחק מאוד קשה. BF2 איך אפשר שלא... אלה מאוד אהובים עלי (חוץ מ-AA חחח זה גורם לי להרביץ למקלדת). Enjoy למה CSS פחות כיף מ 1.6?? זה אותו משחק רק אם גרפיקה יותר טובה!!
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר אה נו קאונטר סטרייק חחח מכיר שיחקתי בו אבל לא הרבהחחח לא הכרתי בגלל הקיצור ,וגם בגלל שלא שיחקתי בו הרבהו- company of heroes זה אסטרטגיה כזה נכון?כי לפי מה שראיתי בטריילר אתה מפקד על כולם מה לעשות
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לבחור אם אתה משטרה או טרוריסט ולרסס .. מצטער אבל אתה n00b. זה ממש לא ככה. טוב נו סורס זה ככה אבל 1.6 ממש לא. ואינטל, עניתי לך בפרטי.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מצטער אבל אתה n00b. זה ממש לא ככה. טוב נו סורס זה ככה אבל 1.6 ממש לא. ואינטל, עניתי לך בפרטי. קודם כל אל תקרא לי נוב דבר שני אני מדבר על פאבליק מן הסתם בקלאנים זה עולם אחר
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר ו- company of heroes זה אסטרטגיה כזה נכון?כי לפי מה שראיתי בטריילר אתה מפקד על כולם מה לעשות ?????
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים קודם כל אל תקרא לי נוב דבר שני אני מדבר על פאבליק מן הסתםבקלאנים זה עולם אחראתה חייב להודות שמה שאמרת קודם הוא די נובי. הכל מקרה, גם פאבליק בקאנטר סטרייק 1.6 הוא יותר רציני מסורס. לצערי, היחס בין נובים לששחקנים טובים ב-1.6 יורד מהר מאוד ואני כבר לא ממש משחק פאבליק. אבל אפילו בקלאבים יש רמה טובה וכיף לשחק שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.