פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אכן יש וירוסים שיכולים להרוס דיסק קשיח, איך בדיוק אני לא יודע, אבל זה דבר ידוע.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אני לא סגור על זה במאה אחוז אז אני אשמח אם יתקנו אותי אבל HERE ARE MY TWO CENTS...פעם היו וירוסים שגרמו לכונן לעבוד בקצב כל הזמן שהמחשב דלוק פעם קריאה מצד אחד ופעם מהשני וככה להריץ אותו כל הזמן עד שבסוף הוא נדפק פיזיתלפי מה שהבנתי בימינו זה לא עובד כמעט פשוט בגלל שההארדדיסקים בימינו יכולים לעמוד בהרבה יותר זמן של לעשות כאלה דברים שעד שאיזהשהוא נזק יקרה רוב הסיכויים שכבר תשים לב שמשהו לא בסדר שהמחשב קורא כל הזמןהבהרה:כל זה משמועות ששמעתי וזה נשמע הגיוני אבל כמו שאמרתי אני אשמח אם מישהו שבאמת יודע אם זה נכון או לא גם יגיב פה
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים למיטב ידעתי עד היום נכתב רק וירוס אחד שכותב עצמו ל-FW וזה היה proof of concept שכתב עצמו לביוס.כמובן שיכולים להיות כל מני וירוסים פרטיים שלא שוחררו שעושים את זה, אבל סביר להניח שאם היה וירוס כזה מסתובב חופשי היינו כבר יודעים.כמו שאמרו, אפשר לנסוצ להרוס HD בדרכים אחרות - seek-ים מטורפים, שחיקה של סקטורים, park עצבני וכו'.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני מניח שכיוון שלכל FW יש צורת תכנות שונה, יהיה קשה מאוד לכתוב וירוס שגם יהיה אפקטיבי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.