פורסם 2007 במאי 618 שנים אז לאחר לבטים רבים קניתי את הלייטאון X20 IDE בלי הLIGHTSCRIBE וחברים אני מרוצהקודם כל בכל ההיבט של קריאה הכונן שקט באופן מוחלט, לא שומעים אותו בכלל אפילו אסתכן בלהגידהתוכנה של פריצת האיזורים פעלה ללא דופי, בכל הנוגע לצריבה - הרי על זה מדובר -הכונן אכן כמו בביקורות מהיר עד מאוד ואכן רועש - אבל לא רעש שהייתי מחשיב כחסרון - אני לא מומחה לעניין הרעש אבל הוא ממש לא כ"כ גרועתודה על העזרה בקנייהברק
פורסם 2007 במאי 2418 שנים been looking for a sata drive for some time nowthese are the drives i am left withplease help me decide which is besti will be using it to burn Ps2 games , and dvd'smostly with media like silverlineSAMSUNG SH-S183LOPTIARC (SONY&NEC) AD-7173SPIONEER DVR-212BKLITEON LH-20A1SASUS DRW-1814BLTor maybe any other sata drive from "IQPC"sorry i dont write in hebrew my keyboard does not have the font letters
פורסם 2007 במאי 2418 שנים well then now its between LiteON LH-20A1SandPioneer DVR-212when burning only ..? or also on idle?and can u define loud , like generic 120mm fan at max speed
פורסם 2007 ביוני 518 שנים קניתי היום את הליטאון SATA פשוט צורב מדהים!אני לא יודע מה אתם מחשיבים רועש אבל הצורב הזה פשוט חרישי יש לי מאווררים יותר רועשים ממנו.מרוצה מאד מהקניה ממליץ עליו מאד.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני חושב לקנות Lite-ON 20A1Hמישהוא יודע איך הוא? הרעש פחות מעניין אותי...והאם יש לאטרנטיבה אחרת ברמה זהה (עם חיבור IDE), כי אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה את הצורב במלאי...
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אני חושב לקנות Lite-ON 20A1Hמישהוא יודע איך הוא? הרעש פחות מעניין אותי...והאם יש לאטרנטיבה אחרת ברמה זהה (עם חיבור IDE), כי אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה את הצורב במלאי...יש את ה-LH20A1P, זה אותו צורב בדיוק רק עם ממשק IDE ועניין הרעש שם קצת יותר בולט
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים יש לי כונן קומבו ואני מעוניין להחליפו בצורב dvd.הם מתחברים למחשב באותם הכבלים נכון? אני מדבר על חיבור ide..הספק שלי חלש (250w) צפויות לי בעיות?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים לא חושב שצפויות לך בעיות, בסך הכל, זה לא שאתה מוסיף דיסק קשיח, אתה בסך הכל מוסיף צורב
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מישהו יכול להמליץ על צורב DVD עם חיבור SATA בצבע שחור שאוהב פלוסים (DVD+R)?תודה
פורסם 2007 ביולי 118 שנים הכוונה היא לאיכות הצריבה על מדיות מסוג DVD+R ו-DVD-R (אל תתביש דניס, עד לאחרונה, הייתי בטוח שהמינוס הזה זה מקף )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.