פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים יש לי הכרות מסויימת עם VHDL.אבל זו שפה להגדרת חומרה. הכלים הדרושים בשביל לעבוד איתה הם יקרים, ובלי כרטיס פיזי עם FPGA (נניח), וגם שרשרת שלמה של כלים (toolchain) הכוללים תוכנות, כבלים, אמולטורים ועוד, לא תוכל לעשות עם הפלט שום דבר.מה אתה מתכוון לעשות עם VHDL?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר אני עושה פרויקט ב- VHDL ורציתי לשאול מה היא התוכנה הטובה ביותר quartus או leonardo spectrum?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים בזמנו שלמדתי תיכון חומרה למדנו עם innoveda visual HDL, אז המרצה ציין שעובדים איתה בתעשייה. הכי טובה? HaimTS
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים עובדים עם לא מאת תוכנות בתעשייה. כרגע אני לא בעבודה אז אין לי את מי לשאול לגבי פרטים או המלצות. תחכה שבוע.אתה די בפורום הלא נכון. אין איזה פורום לפיתוח חומרה איפה שהוא?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר בזמנו שלמדתי תיכון חומרה למדנו עם innoveda visual HDL, אז המרצה ציין שעובדים איתה בתעשייה. הכי טובה? HaimTS vhdl זה לא בדיוק visual הרשאי תיבות הם Very high speed intgrated circuit Hardware Discription Lanague ובקשר לתעשיה עובדים הרבה עם שפת C וגם כמובן VHDL
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני עשיתי פרויקט בתיכון עם כרטיס Altera ותוכמת Quartus. התוכנה מצויינת.איזה פרויקט אתה חושב לעשות? עם אתה לוקח איזה מעגל ומנסה לממש אותו על הכרטיס שלך אז שים לב שמהירות השעון של הכרטיס בדרך כלל גבוהה בהרמה מהרכיבים האנלוגיים (משהו שאני נדפקתי ממנו)יש לך איזה סכמות או משהו?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר לא איזה אני תלמיד בכיתה י"דהפרויקט שלי זה להנדסאים ואני עושה משחק יריות כזה שממומש בעזרת הרכיב flex10kאני מחבר לערכה את העכבר את המקלדת ואת המסך.ואת כל החיבורים האלה אני צריך לממש בעזרת התוכנה כממשקים.זהו בגדול...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני גם עסיתי י"ד והשתמשתי במגון תוכנות את הקוד כתבתי בFPGA ADVENTEG (אני חושב שכחה כותבים את זה )את הסינטוז בLEONARDOאת הסימולציה בMODELSIMואת הצריבה בQUARTUS
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני גם עסיתי י"ד והשתמשתי במגון תוכנות את הקוד כתבתי בFPGA ADVENTEG (אני חושב שכחה כותבים את זה )את הסינטוז בLEONARDOאת הסימולציה בMODELSIMואת הצריבה בQUARTUSאתה עשית את הפרויקט במסגרת הצבא או במסגרת הבית הספר?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים הייתי במרום טכנולוגי זה אותו דבר כמו שחק רק שמי שמגיע שמסלול הזה לא למד בבית ספר מיקצועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.