עבור לתוכן

Company עובד לאט ...

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה

במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram)

ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי

וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ...

ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא

אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ...

אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח

ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני

(זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של אח שלי , אז מה אי אפשר

להתנחל אצלו תמיד ...

תודה על כל עזרה :)

פורסם

המשחק הזה באמת כבד טילים!

במחשב של אחי עם אותו מפרט רק עם 2 GB זכרון המשחק מקרטע

נו טוב נחכה לפאצ'ים

פורסם

תילחם ביצר הרע שלך ותוריד גרפיקה, כי זה מה שעושים בד"כ כשמשחק מקרטע(במיוחד עם מחשב כמו שלך) ...

אתה יכול לנסות לבדוק שהווינדוס רץ בלי תוכנות ברקע ושכל הפילטרים מכובים בהגדרות של הכרטיס מסך, אולי גם תבטל 3DSOUND במשחק, זה לפעמים גם משפיע על ביצועים

אבל בעיקרון תוריד גרפיקה ..

ואגב נראה לי שכבר יצא פאץ 1.2 למשחק ככה שתוריד אותו גם ..

פורסם

מוזר אני משחק אם AAX2 והגדרות בינוני-גבוה ב6600GT ומקרטע ממש טיפה בקטעים של מלחמה והרבה יריות ותזוזה.

פורסם

אני לא יודע בקשר לפאץ', עוד לא בדקתי אבל... לאזעזל המנוע לא יעיל בגרוש.

לפני שבוע הבאתי עוד 7800GT extreme והרמתי SLI. המשחק מקרטע בצורה נוראית...

2GB זכרון, דיסק קשיח RAPTOR, כרטיס קול XFI, שתי כרטיסי מסך לא פראיירים בכלל. מה עוד צריך?

אז בסדר, חשבתי שהמעבד אולי מגביל... בסך הכל athlon64 3200, ולמשחק יש פיזיקה ו-AI לא רעים... אבל אני רואה שאני לא היחיד פה.

אני משחק על 1024x768 עם הגדרות medium פחות או יותר, בלי AA וזה עדיין זז לא מי יודע מה... אחרי שהתרגלתי ל-1600x1200 עם הגדרות גבוהות, AA ומעל ל-60FPS ברוב המשחקים החזקים (FEAR, BF2 וכו...). ממש קשה לי לראות את המשחק הזה רץ, עם כל הכבוד למשחק, הביצועים נוראיים.

בהתחשב בכך שישנם משחקי אסטרטגיה עם גראפיקה טובה יותר שרצים הרבה יותר טוב, אני מרשה לעצמי לאמר - המנוע מחורבן מבחינת יחס ביצועים\גראפיקה.

אבל שוב, אולי הוא מפלצת מעבד... אני זז לבדוק ת'פאץ'. :xyxthumbs:

עריכה:

ציטוט של אחד השינויםי בפאץ:

SLI performance bug fixed

אולי זה מה אני צריך :)

פורסם

הפאץ' אמור לסדר את הבעיה שיש לך עם ה-SLI, מתגובות של אנשים אחרים המשחק עובד חלק כמו חמאה אחרי ההתקנה של הפאץ'.

פורסם

אני לא יודע בקשר לפאץ', עוד לא בדקתי אבל... לאזעזל המנוע לא יעיל בגרוש.

לפני שבוע הבאתי עוד 7800GT extreme והרמתי SLI. המשחק מקרטע בצורה נוראית...

2GB זכרון, דיסק קשיח RAPTOR, כרטיס קול XFI, שתי כרטיסי מסך לא פראיירים בכלל. מה עוד צריך?

אז בסדר, חשבתי שהמעבד אולי מגביל... בסך הכל athlon64 3200, ולמשחק יש פיזיקה ו-AI לא רעים... אבל אני רואה שאני לא היחיד פה.

אני משחק על 1024x768 עם הגדרות medium פחות או יותר, בלי AA וזה עדיין זז לא מי יודע מה... אחרי שהתרגלתי ל-1600x1200 עם הגדרות גבוהות, AA ומעל ל-60FPS ברוב המשחקים החזקים (FEAR, BF2 וכו...). ממש קשה לי לראות את המשחק הזה רץ, עם כל הכבוד למשחק, הביצועים נוראיים.

בהתחשב בכך שישנם משחקי אסטרטגיה עם גראפיקה טובה יותר שרצים הרבה יותר טוב, אני מרשה לעצמי לאמר - המנוע מחורבן מבחינת יחס ביצועים\גראפיקה.

אבל שוב, אולי הוא מפלצת מעבד... אני זז לבדוק ת'פאץ'. :xyxthumbs:

עריכה:

ציטוט של אחד השינויםי בפאץ:

SLI performance bug fixed

אולי זה מה אני צריך :)

אתם צוחקים :| לי עם הX1900XT שלי המשחק רץ חלק בלי תקעיות בלי כלום רק בעיה אחת, אם אני משחק ברשת (דרך הLAN עם התוכנה חמאצ'י..) הלודינג אצלי רצחני משום מה אבל בזמן המשחק אין קירטועים ובעיות כנראה זה קשור לזיכרון כי יש לי סטיק אחד עם צ'יפסט של סמסונג שהוא חרא!! (מגביל אותי בOC ועכשיו כנראה גם במשחק...)

ואחי 6600GT עם כמה שהוא כ.מסך טוב הוא לא כ.מסך ממש חזק כבר, אני לא הייתי מצפה מכ.מסך כזה להריץ משחק מדהים שכזה על הכי גבוה, אין לך בררה פשוט להוריד ת'גרפיקה.

פורסם

הלודינג אצלי רצחני משום מה אבל בזמן המשחק אין קירטועים ובעיות כנראה זה קשור לזיכרון כי יש לי סטיק אחד עם צ'יפסט של סמסונג שהוא חרא!! (מגביל אותי בOC ועכשיו כנראה גם במשחק...)

שמעתי תלונות על זמני טעינה ארוכים. למספר אנשים זה קורה ולאחרים לא. יתכן שהפאץ' יסדר את את הבעיה

פורסם

לי יש 6200AGP ברזולציה של 1024X768 עובד בסדר (לא טס אבל אין קירטועים היסטרים)

על רזולוציות של 1600X1200 אני אפילו לא חולם בינתיים.

פורסם

כולם פה מתלוננים אבל לי פועל חלק גם הסינגל וגם המולטי ...

זה מה שקורה כשמשקיעים 7500 בשידרוג מחשב :o

פורסם

השאלה היא כיצד אתה מגדיר "חלק"...

בכל מקרה, התקנתי את הפאץ'... זז הרבה יותר טוב עכשיו. אני משחק על 1600x1200 עכשיו, בלי AA.

הכל על high חוץ מ-shadows ששמתי על LOW (עדיין צלליות נראות סבבה). מסתבר שה-shadows מוריד ביצועים רציני.

המשחק רץ דיי חלק, אבל מתלגג קצת כשמשטחים את זוית המצלמה (אופקית).. אפשר להבין... המון מבנים ופרטים רחוקים...

אני מניח ש-30FPS ומעלה נחשב "חלק" למשחק אסטרטגיה...

פורסם

יענו 45-50 FPS ממוצע במשחק עם כל ההגדרות הכי גבוה ופילטרים מופעלים ...

פורסם

יענו 45-50 FPS ממוצע במשחק עם כל ההגדרות הכי גבוה ופילטרים מופעלים ...

גם אצלי אבל רק בLAN יש לי זמן טעינה ארוך משום מה :| זה SUX...

על איזה רזולציה אתה משחק רק?

פורסם

1185X768 או משהו כזה

הזמן טעינה יכול להיות ארוך אצלך בגלל הזיכרון פנימי(יש לך גיגה "רק")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים