עבור לתוכן

ביקורות כרטיסי מסך ע"י משתמשים, עודכן לאחרונה 18.9.06 6:00, מכיל 1 מדריכים

Featured Replies

פורסם

שלום

לאור הרבה שירשרים שנפתחים עם חו"ד של משתמשים על כרטיסי המסך שלהם, ולאור הרבה אנשים שמבקשים ביקורות או חוות דעת על כרטיסי מסך אחרים, החלטתי לפתוח תראד שירכז ביקורות משתמשים מהאתר על כרטיסי המסך שלהם. אולי אם התראד יהיה מספיק איכותי יהיה אפשר אפיל להפוך אותו לסטיקי :smile1:

ביקורת לדוגמא:

כרטיס מסך: MSI x1300pro 256mb

הכרטיס אוברקלוקר מעולה. עם קירור סטוק הגעתי איתו בקלות ל490\670 יציב (סטוק - 400\600). הוא מריץ לי כיום כל משחק, וחלקם אפילו על הגדרות גבוהות (Dark Messiah Of Might & Magic רץ לי על הגדרות גבוהות ועם HDR אחרי האובר, עם הגדרות בינוניות-גבוהות לפני). נהנתי מאוד מהדרייברים של ATI, ובגרסא 68 קיבלתי אפילו תוספת ביצועים של חמישה אחוזים +-. ATI tool לא פעל לי כ"כ טוב (קריסות) אבל WinClk פעל יופי, והביא את הכרטיס לקלוקים לא רעים. התאכזבתי מעט כשגיליתי שאין לכרטיס קורא טמפ'. מומלץ, אבל לא אם הוא עולה יותר מ450 ש"ח.

3dmark01: 12500points

3dmark03: 5700points

3dmark05: 2850points

3dmark05 after OC: 3303points

פורסם

כמובן ש7300GT לוקח אותו ללא בעיות והוא לא עולה כ"כ הרבה

פורסם
  • מחבר

נכון. נקווה שהX1300XT יחזיר את ATI לשוק הmid-low end עם כרטיס טוב במחיר טוב.

פורסם

לא כל כך הפנמתי את מהות הדיון...

כל אחד בעצם רושם על הכרטיס שלו מיני ביקורת? אבל יש מלא באינטרנט...

פורסם
  • מחבר

הפנמת בדיוק ;)

כמו שראינו למשל מהסקר על הצורבים של נק, הציבור לאו דווקא תומך בדעתם של המבקרים באינטרנט. יהיה נחמד לדעת את דעתו של המשתמש הביתי על כרטיס המסך שלו :P. נחמד גם שהכל מרוכז במקום אחד במקום להיות פרוש על פני מלא אתרים באינטרנט. אסור גם לשכוח את חלקו של הציבור הישראלי, שאין לו כח לקרוא 10 עמודים על כרטיס בודד ו\או לא רוצה לקרוא את עשרת העמודים האלו באנגלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים