עבור לתוכן

צריך המלצה לספר לימוד C#

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בקניית ספר טוב ואיכותי ללימוד C#, יש לי רקע די טוב בשפת C (פרוייקט בגרפיקה מחשבית בבית הספר), אז רצוי משהו שיתחיל מהשוואת פקודות בסיסיות בין C ל-C# ויסביר גם את כל הקטע של העבודה עם classes. השפה של הספר צריכה להיות עברית או רוסית (לא ממש עקרוני בשבילי איזו מהן), תציינו גם את מחיר הספר ;)

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ, אבל יומיים אין קול ואין עונה.

פורסם

היי פאבל.

לגבי ספרים - יש המון ספרים מסתובבים ברשת, ניתן למצוא אותם בפרד.

לגבי התכנות - בעוד ש C היא שפה פרוצדורלית, C# היא OOP, כלומר, מונחית עצמים ומשתמשת רבות ב XML.

יש לך מעבר תודעתי לעשות - התכנות שונה לגמרי. לכן, חפש ספר שגם יתן לך את יסודות התכנות של OOP בנוסף ל syntax הבסיסי של השפה.

ההבדל הוא גדול, ויפתחו בפנייך אפשרויות חדשות בתכנות.

אם אתה רוצה רק פקודות ספריה יש בתעוד של השפה. לא נראה לי שזה יקדם אותך הרבה לעבר תכנות מעשי ב C#.

פורסם

תכנס לאתר של אורט גבעת רם, לא מכיר את האתר תחפש בקוקל, יש שם ספרים להורדה חינם חינם אין כאסף...

חוחע, אבי

פורסם

אני לומד באורט גבעת רם והספר שאנחנו משתמשים בספר הזה:

http://www.tau.ac.il/~csedu/yesodotoop/yesodot_csh_main.html

יש עוד ספרים אבל זה הכי טוב שיצא עד היום ראיתי גם אחרים יש רק מסימות ופקודות לא אומרים בכלל מה זה כל דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אבל אני צריך משהו יותר מתקדם מזה. כפי שציינתי יש לי ידע די טוב ב-C, והספר הזה לוקח בדיוק יום ללימוד.

כבר מצאתי ספר, כך שאפשר לנעול.

פורסם

זה ספר של 2 חלקים מה שנתתי זה החלק הראשון!

ועוד משהו חשוב הידע שלך ב C לא ישנה לך הרבה אתה צריך את הבסיס של C# כי הן שפות ששונות בהכל חוץ מבשם תקרא שם קצת תראה שיהיה דברים שאתה לא יודע.

החלק השני (יצא בקרוב) מכיל תכנות OOP.בעיקרון זה שתי הספרים הכי טובים שיש כרגע אבל אולי יש ספר של 800 עמודים בחנויות ספרים ולימוד אבל בספרים האלה כתוב הרבה אבל חסר ההסבר הבסיסי לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים