עבור לתוכן

מהירות ה - UPLOAD עולה

Featured Replies

פורסם

רגע אני מחובר דרך hot ובחרתי תשתית בזק זה אומר שיעלו לי גם?

מחובר להוט - טלויזיה או אינטרנט?

אם טלויזיה אבל יש לך אינטרנט של בזק אז כן, יעלו לך.

אם יש לך אינטרנט של כבלים אז זה די ברור שלא, לא? הרי, אין לך שום קשר לבזק.

• תגובות 111
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן שכחתי להגיד אינטרנט בכבלים אמרו לי לבחור תשתית\ספק לא זוכר איך קוראים לזה בחרתי את בזק יעלו לי?

פורסם

כן שכחתי להגיד אינטרנט בכבלים אמרו לי לבחור תשתית\ספק לא זוכר איך קוראים לזה בחרתי את בזק יעלו לי?

לא, מה פתאום?

תשתית של HOT = אינטרנט בכבלים.

בזק = תשתית של אינטרנט בטכנולוגיית ADSL (נקווה שיהיו DSLים נוספים בעתיד הקרוב ;D )

בזק בינלאומי = ספק, אבל שוב... אם אין לך (ואין לך...) תשתית של בזק, השרדוג לא נוגע אליך!

פורסם

איך אני יכול לדעת אם הם עידכנו לי את המהירות? (אין לי נתב)

כי ב- Windows כשמתחברים לאינטרנט ובכלל בהגדרות הוא כותב רק את מהירות ההורדה.

שלח למישהו קובץ באייסיקיו ותראה תמהירות ...

פורסם

זה גם הולך לבזק בינלאומי 014? והם יעשו את זה גם לאנשים עם חבילות של 1.5?

פורסם

זה רק אני או שבכתבה רמזו על זה שגם hot יעלו את מהירות ה- upload ?

פורסם

בלי קשר לרמיזה אתה חושב שהם ישבו ישיבה מזרחית וינגנו על דרבוקות ??? הם עלבטוח יעשו משהו

פורסם

תגידו , נניח יש לי חיבור 1.5\128 ואני דרך הכבלים + בזק בינלאומי

האם מספיק שאני אתקשר לכבלים ואקח חבילה עם upload יותר גבוה או שאני צריך להחליף חבילה גם דרך בזק (מה שיגרום לתוספת תשלום גם בבזק) ?

פורסם

^^^

אתה צריך להתקשר קודם כל לבינלאומי ואז אם יגידו לך גם לדבר עם כלבים אז או שתדרשו שיחת ועידה או שתנתק ותדבר על חשבונך עם כבלים.

פורסם

לכל מחוברי 012: אין צורך להתקשר אליהם. הגעתי למסקנה(מכמה סיבות) שהם לא מגבילים UPLOAD וגם ככה כל מוקדן שתדברו איתו יגיד לכם משהו אחר. דברתי עם בזק אתמול בערב והיום זה כבר שודרג :)

3104Kbps/320Kbps :cool2:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תגידו , נניח יש לי חיבור 1.5\128 ואני דרך הכבלים + בזק בינלאומי

האם מספיק שאני אתקשר לכבלים ואקח חבילה עם upload יותר גבוה או שאני צריך להחליף חבילה גם דרך בזק (מה שיגרום לתוספת תשלום גם בבזק) ?

כל עוד יש לך חיבור קבוע, מה שבזק בינלאומי מספקת באופן אוטומטי ללקוחות הכבלים, אז אין צורך להתקשר לבזק בינלאומי. אתה יכול לשים אצלהם גם חבילה של 750 ובכבלים 5MB, והמהירות תהיה על 5MB. אם יש לך חיבור עם חייגן, הסיפור כבר משתנה, ואתה צריך להודיע גם להם.

בכל מקרה, היום המחירים זולים בהרבה אם תקנה חבילה משותפת של הספק+תשתית, כך שיותר משתלם להתקשר לבב"ל ולבדוק איזה חבילות משותפות יש להם להציע.

פורסם

לבזק בינלאומי אין חבילות משותפות עם HOT . נחש למה .

פורסם

לא יודע ולא בדקתי, פשוט נתתי השערה על סמך שאר הספקיות.

אם כך, אז פשוט לעבור לחיבור קבוע, לשים 750 אצל בזק בינלאומי, והמהירות שבא לך בכבלים.

פורסם

לבזק בינלאומי אין חבילות משותפות עם HOT . נחש למה .

בזק בינלאומי היא רק חברת בת של בזק זה לא אומר שלא יהיו לה מבצעים גם לכלבים

פורסם

לכל מחוברי 012: אין צורך להתקשר אליהם. הגעתי למסקנה(מכמה סיבות) שהם לא מגבילים UPLOAD וגם ככה כל מוקדן שתדברו איתו יגיד לכם משהו אחר. דברתי עם בזק אתמול בערב והיום זה כבר שודרג :)

3104Kbps/320Kbps :cool2:

איזה ראוטר זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים