עבור לתוכן

מהירות ה - UPLOAD עולה

Featured Replies

פורסם

רשמתי 2 מגה לא 2.5

• תגובות 111
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להגיד שמחת עניים :silly:

בכל מקרה אם אי פעם יהיה אפשר להגיד מילה טובה זה שמקסימום חודש יקח להם לעלות למרות שלא נראה לי

פורסם

דיברתי עם הנציג של בזק, הוא אמר לי שעוד השבוע כל החבילות יעודכנו. אל תזרקו דיבורים באוויר בלי ביסוס.

פורסם

דיברתי עם הנציג של בזק, הוא אמר לי שעוד השבוע כל החבילות יעודכנו. אל תזרקו דיבורים באוויר בלי ביסוס.

כנ"ל

פורסם

ד"א, גם הכותרת של הדיון וגם הכתבה של YNET מטעה.

בכתבה של YNET לא כתוב בשומקום שמדובר ב-ADSL. בהתחלה חשבתי שמדובר בבזק ספק האינטרנט, רק מקריאת המשך הכתבה אפשר להסיק/להקיש שמדובר בבזק ספק התשתית. חבל ש-YNET לא טורחים להיות קצת יותר ברורים.

ולגבי הדיון הזה, הכותרת באמת מטעה. אלא אם כן פותח הדיון ביקש שכולם יסתקרנו ויכנסו :)

פורסם

דיברתי גם עם בזק וגם עם 012. בזק מפגרים בטירוף :bash:. המוקדנית הראשונה שדיברתי איתה טענה שהשדרוג אצלי כבר בוצע באופן אוטומטי ואני צריך לברר איך השדרוג מתבצע אצל 012. בדקתי בנתב, מופיע לי 192Kbps. דיברתי עם 012, המוקדן שענה לי אמר שאין צורך לשדרג אצלהם וברגע שהמהירות בבזק עולה - היא תעלה גם אצלהם(מה שאומר שזה נכון, באמת יש ספקיות שלא מגבילות upload). בדקתי שוב בנתב כדי לוודאות, אפילו התחברתי מחדש לאינטרנט, עדיין 192Kbps. דיברתי עם בזק, הפעם המוקדנית השניה שענתה לי טענה שכל השדרוג מבוצע לכל הלקוחות באופן הדרגתי שימשך 3 חודשים ושהשדרוג אצלי עדיין לא בוצע והיא לא יודעת למה המוקדנית הקודמת אמרה שהוא בוצע :s05:. היא אמרה שהיא פותחת פניה בענין הזה כדי שיעדכנו לי את המהירות כבר בימים הקרובים. היא לקחה מס' פלאפון ואמרה שברגע שזה יתבצע יצרו איתי קשר כדי להודיע לי. טוב, עכשיו אני מחכה.

פורסם

חבר'ס, אני מנוי בבזק, בחבילת 2 מגה ואני לא בוטח בבדיקה שלהם, איפה אני יכול לבדוק?

פורסם

גם אם תבדוק עכשיו, זה לא יעזור לך העידכון עדיין לא בוצע. תדבר עם בזק כדי שיפתחו לך פניה.

פורסם

איזה באסה אני בנטויז'ן ורשום בכתבה שהם שוקלים את הרעיון :(

2.5/150 כרגע..

תעדכנו פה למי שהתעדכן לו ובאיזה ספק הוא נמצא..

פורסם

אני מקווה שגם HOT יעשו אותו דבר

פורסם

איך אני יכול לדעת אם הם עידכנו לי את המהירות? (אין לי נתב)

כי ב- Windows כשמתחברים לאינטרנט ובכלל בהגדרות הוא כותב רק את מהירות ההורדה.

פורסם

אתה יכול להעלות קובץ ל-YOUTUBE ולהיסתכל ב-NETLIMITER כמה אפלואד יש לך

פורסם

תתקשר לספק שלך ותבקש שיבדקו עם בזק העלו את העלאה

פורסם

רגע אני מחובר דרך hot ובחרתי תשתית בזק זה אומר שיעלו לי גם?

פורסם

מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים