עבור לתוכן

צריך תוכנה, שיכולה לשחר תמונה שעבר עריכה, לתמונה המקורית

Featured Replies

פורסם

קראתי לפני כמה חודשים שהוציאו תוכנה חדשה, שפשוט לוקחת תמונה ערוכה שיצאה ממצלמה דיגיטלית, ומשחזרת אותה לתמונת המקור.

למשל, אם מישהו צילם את עצמו, שם את התמונה במחשב וטישטש את הפנים, אז התוכנה הנ"ל תוכל לשחזר את הפנים המטושטשות לתמונה המקורית לפני העריכה.

אני שכחתי מה השם של התוכנה הזאת, ולא מצליח למצוא בגוגל.

למישהו יש מושג?

פורסם

מעניין מאוד, למרות שאני לא חושב שזה אפשרי...

אם התמונה שמורה כקובץ שניתן לערוך (דוגמת קבצי PSD בפוטושופ) אז או.קיי, אבל לשחזר תמונה שנשמרה כשיכבה אחת דוגמת Jpeg או Bmp אני לא מאמין שאפשר לשחזר...

בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם זה נכון ::)

פורסם
  • מחבר

תעשה חיפוש ל-Exif בגוגל, בסוף מצאתי. לא עובד בצורה הכי טובה, והוא לא מצליח לשחזר כמעט את כל התמונות :-\.

פורסם

אתה מדבר על תוכנה שלהם בשם Photo Studio? כי הורדתי אותה וחוץ מלתת מידע בצורות שונות על התמונה אין שם כלום... ???

פורסם

שמעתי גם שיש תוכנה שאם אתה מצלם סטייק, היא מראה לך את התמונה של הפרה שממנה זה עשוי.

תחשוב בהיגיון, איך תוכנה יכולה לבטל שינויים בלי לדעת בדיוק מה הם היו ומה היה לפני?

פורסם

שמעתי גם שיש תוכנה שאם אתה מצלם סטייק, היא מראה לך את התמונה של הפרה שממנה זה עשוי.

תחשוב בהיגיון, איך תוכנה יכולה לבטל שינויים בלי לדעת בדיוק מה הם היו ומה היה לפני?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: זה מה שאמרתי רק במילים אחרות...

פורסם

2953473.gif

הפלת אותי עכשיו לגמרי

פורסם
  • מחבר

http://no.spam.ee/~tonu/exif/

... (/‾'/.................

......//..‾/................

......./ /..../.............

.....¸·`‾‾´/'...'/‾´/......

..\‾¨/......./..../.../'/...

.('...'/~,......´..)´...)').

./..../\.................\..

...´·._ ..........\...''....

.......)..............\.....

......\.............\.......

פורסם

מה אמורים לראות שם? התמונות קטנות מדי בשביל להבחין במשהו.

פורסם

http://no.spam.ee/~tonu/exif/

... (/¯'/.................

......//..¯/................

......./ /..../.............

.....¸·`¯¯´/'...'/¯´/......

..\¯¨/......./..../.../'/...

.('...'/~,......´..)´...)').

./..../\.................\..

...´·._ ..........\...''....

.......)..............\.....

......\.............\.......

אהבתי!

אבל יש מקום להוריד את התוכנה? כי לא מצאתי אף לינק באתר וגם לא מדובר בשום תוכנה...

פורסם

אני מקווה שאתה מפנה את האצבע הזאת לעצמך, כי כל קשר בין הלינק שנתת והתיאור לתוכנה שנתת בהתחלה מקרי בהחלט. בלינק מדובר על מידע נוסף שמאוחסן במצלמה דיגיטלית בעת צילום שאפשר להוציא, אותה דיברת על לשחזר תמונה למה שהיא הייתה לפני עריכה. אז מה הקשר?

פורסם

מדי פעם קורה שהתמונה הממוזערת נשמרת, אפילו לאחר עדכון התמונה המקורית.

ככה אתה יכול לראות מה הייתה התמונה המקורית, לפני העריכה.

יש בסוף הכתבה לינק לאיזו תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים