עבור לתוכן

tom clancy advanced warfare - מסוקים ארורים!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דבר אחד אניי לא מבין - למה אנשים פה נתנו לי פתרונות שלא נוסו כלל על ידם (ע"ע "תוריד אותם עם רובה צלפים")? למה לא לענות רק שאתה יודע את התשובה/מניסיון?

פורסם

דבר אחד אניי לא מבין - למה אנשים פה נתנו לי פתרונות שלא נוסו כלל על ידם (ע"ע "תוריד אותם עם רובה צלפים")? למה לא לענות רק שאתה יודע את התשובה/מניסיון?

תקשיב, לא יודע מה איתך אבל כשאני יוצא למשימה בלי לדעת מה יש בה, אני יוצא כשאני מוכן לכל מצב ובמיוחד במשחק כשמאפשרים לך לקחת גם נ"ט וגם רובה סער(כמו במציאות) אז אני לוקח, זה נראה טבעי לקחת נ"ט ..

אנחנו פה כולה הצענו לך פתרונות אלטרנטיביים למצב שנכנסת אליו

אתה לא צריך להתלונן ..

פורסם
  • מחבר

אז פה אתה טועה. שאדם מבקש עזרה או שואל שאלה הוא מצפה לקבל תשובה מבוססת ולא ניחושים. לרב מי שמגיב לשאלה בניחוש בלבד יכול רק להטעות ולא לעזור - למרות כל הכוונות הטובות. לא יודע מה איתך - אבל אני הנחתי שכל הפיתרונות שהוצעו לי נוסו בהצלחה - זו הייתה המטרה, למצוא פיתרון שעובד.

השאלה הייתה "איך ניתן לחסל...", לא "איך לדעתכם ניתן לחסל..." - יחי ההבדל הקטן. מה שהוצע הוא לא "פיתרונות אלטרנטיביים" כפי שציינת אלא "ניחושים אלטרנטיביים", שוב, יחי ההבדל הקטן.

פורסם

אנשים באים ועוזרים לך במשימה ואתה מתלונן?

שמע, נכנסת למצב במשימה שדי קשה לצאת ממנו אז באים ומנסים לעזור לך(תכלס, כדור של רובה צלפים כזה חודר תמיגון והורס תטייס אם זה היה משחק ריאליסטי)

אני מאמין שכמעט כל אחד שעבר תמשימה הזאת עבר אותה עם נ"טים, אין כמעט אנשים שריססו את המסוקים עם מאגים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים